Prdelky k nakousnutí - která se vám líbí?

Taky se vám zdá, že je všude přeňadrováno? Nic proti prsům, ale obdivovatelé dolních ženských partií mají také svá práva. Podle časopisu Maxim je celých 75 % chlapů tzv. dolňáků, kteří se s větším zalíbením podívají na ženské boky než dekolt. Proto jsme se rozhodli s jejich diskriminací skoncovat a nabízíme hotovou pastvu pro oči – prcky známé i anonymní, masitější i „kmínky“, různých tvarů a odstínů pleti. A teď si představte tuhle nádheru rozvlněnou při chůzi nebo jiné akci – boky se houpou a vlní, vyšpulený zadeček se klepe jako sulc a vy z té podívané nemůžete spustit oči… Dost bylo slov, pojďte se kochat!

Fotografie polonahých fotbalových fanynek

Průkopnice

Prdelky byly v porovnání s ňadry (žijeme v době silikonové) vždycky tak trochu přehlížené. Až se na scéně objevila Jennifer Lopez a její skvostné pozadí začalo zdobit obálky časopisů. Pak už se s pěkně tvarovanými zadky doslova roztrhl pytel: Jessica Biel, Beyoncé, Kim Kardashian, Kylie Minogue…

Tajemství sexy postavy

Přiznejme si, že ženskou tajli dělá hlavně poměr pasu a boků – ideální poměr je 0,7. Prsa taky nejsou špatná, ale je to spíš takový bonus. Znalci rozdělují prdelky i podle tvarů na jablko a hrušku.

Jiný kraj, jiný zadek

A zatímco v Africe a Latinské Americe dávají chlapi přednost macatějším tvarům, Evropanky se týrají dietami, aby měly zadek co nejmenší. To Američanky už objevily kouzlo větších prdelek, a když si nedá říct matka příroda, pomůžou silikonové implantáty.

Asi nám dáte za pravdu, že nejkrásnějšími zadečky obdařila příroda míšenky a černošky. Jejich zadky jsou klenuté, smyslně vyšpulené a přitom pevné. Navíc je nosí s takovou grácií, že evropskému chlápkovi padá čelist.

Věčný souboj: prsa vs. zadnice

A přiznejte si sami: co vás rozpálí víc? Krasavice s přepychovým poprsím a rozbředlým plochým zadkem, nebo obyčejně hezká holka s menšími prsy, ale dokonalou prdelkou, oblou a pevnou jako meloun?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies