Samuraj.cz

Pozvánka - svatba v Adršpašských skalách!

Určitě jste slyšeli o příběhu snoubenců, kteří asi před měsícem vystoupali na nejvyšší evropskou pískovcovou věž Milenci v Adršpašských skalách, a chtěli být právě na tomto místě oddáni. Přijďte se 5. října podívat na šťastnou dvojici. Jste zváni!
Adršpašské skály, Milenci a svatební obřad
Rádi bychom Vás jménem snoubenců Lucie a Ondřeje pozvali na svatební obřad na jezeře v Adršpašském skalním městě. Své oficiální "ano" si zde řeknou milenci, jejichž romantický příběh obletěl Českou republiku. Lucie s Ondřejem vylezli na nejvyšší evropskou pískovcovou věž Milenci, kde chtěli být oddáni.
Pod zamračeným nebem sto metrů nad zemí chtěli Ondřej a Lucie uzavřít nejromantičtější sňatek.
Oddávající se však na skalní stěnu neodvážil a milenci zůstali oddáni jen před větrem, deštěm a paprskem slunce, který je na chvíli ozářil.
Skutečný obřad zamilované dvojice Nyní máte příležitost poznat tuto odvážnou dvojici přímo v místě, kde byli při své snaze uzavřít sňatek neúspěšní. Tentokrát to podle všeho i s pomocí místního výrobce pramenitých vod Toma Natura vyjde.
Splněné předsvatební přání - kdy a kde? Kdy: V pátek 5. října 2007 ve 14:00 hodin Kde: Jezírko (bývalá pískovna) u hlavního vchodu do skalního města v Adršpachu Těšíme se na Vás!

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.