Pozice pro vášnivý a divoký sex

Co se týče sexu, měli byste dělat jen to, na co máte chuť. Nebojíte se experimentovat? Chcete na to jít tvrdě a netoužíte po ničem jiném než po divoké jízdě, díky které se ani jeden z vás nezmůže na slovo? Pak vám doporučujeme vyzkoušet tyto polohy.

Fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle

 

  • Holubice

 

Tato poloha je poněkud náročnější na provedení. Musíte být oba opatrní, aby nedošlo ke zranění. Pokud ji ale správně provedete, muži si mohou přivodit pocit, jako by se vznášeli ve vzduchu. Je to ale spíš takový akrobatický kousek, u kterého stejně dlouho nevydržíte.

 

Požádejte partnerku, aby si klekla na nízkou, ale stabilní stoličku či taburetku. Ta by měla být zajištěna tak, aby nedošlo k uklouznutí. Vy k ní přistoupíte zezadu, vstoupíte do ní a pak se předkloníte a pokusíte se najít těžiště.

 

Mělo by být v takovém bodě, abyste měl ruce i nohy ve vzduchu a zadek byste měli přitisknout k zadečku vaší milé. Pozice holubice je skvělou polohou pro předehru, tak si ji užijte a pak si oba dopřejte hluboký průnik, třeba polohou na pejska (zezadu).

 

  • Bend over (ohnutá)

 

Poloha Ben Dover je skvělá i pro příznivce análního sexu, neboť nabízí krásný výhled na zadeček vaší partnerky. Pro tuto polohu je zcela zásadní, aby byla vaše partnerka ohebná a měla sílu v nohou. Přitiskněte se k zadečku partnerky, zasuňte a pak ji řekněte, aby se pomalu předklonila.

 

Může se opírat nataženýma rukama o podlahu. Pokud to partnerka zvládne a přiblíží své ruce, co nejblíže k nohám, tím lépe. V tomto případě se rychleji unaví dámy, neboť podpírají nejen svou, ale i partnerovu váhu. Zpočátku se ji proto snažte ulevit tím, že se budete pohybovat pomalu.

 

Partnerka má hlavu dolů, takže se jí tam hrne spousta krve, a navíc se ještě musí snažit udržet rovnováhu. Muž ji může trochu ulevit pokrčením nohou, tím se také změní úhel. Když se navíc postavíte zády ke zdi, partnerka se o vás může opřít.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies