Ponožky - nástroj, jak vyniknout bez okatého předvádění

Zdálo se vám někdy, že se většina lidí obléká tak nějak... stejně? V létě kraťasy a triko, v zimě bunda... Jak se můžete odlišit, aniž byste sahali po potápěčských brýlích, blikajícím klobouku nebo růžové šále? Jak se odlišit a vypadat lépe než ostatní, ne jako blázen?

ponožky zuuxo

Na řadu přicházejí perfektně promyšlené doplňky! Ty outfitu dodají hloubku, bohatství a dojem, že jste si dali opravdovou práci.

 

Schválně: kupte si bílou košili, šedý oblek, šedé ponožky a černé oxfordky. Oblečte je na sebe. Jak budete vypadat? Přesně tak: jako byste si věci prostě koupili a bez další práce s nimi vyšli ven.

 

Teď si z bot vytáhněte tkaničky. Místo nich navlékněte výrazné rudé (stále ale společenské, kulaté, voskované). Zároveň nepoužívejte neformální šněrování do kříže, ale zavažte je rovně. A když budete dělat mašli, provlékněte ji naopak - tak se polobotka nebude s každým krokem rozvazovat, ale naopak utahovat.   

 

Takových detailů si všimne málokdo. Těch pár procent nejlépe oblékaných lidí (podnikatelé, vrcholoví manageři, politici, celebrity...) je ale zaregistruje a vezme vás do klubu. Takové detaily dělají kontrakty.

 

ponožky zuuxo

Měli jste někdy pocit, že v obleku vypadáte staromódně? Skoro jistě za to mohl nedostatek čerstvých, originálních doplňků! Čistě černé ponožky se možná hodí na pohřeb, jinak vám ale přidají deset let. Když si sedmnáctiletý muž vezme do školy sako a tmavé džíny, bez zajímavých ponožek a kapesníčku zřejmě uslyší: „To jsi zdědil po dědovi?“ anebo: „Kdo umřel?“

 

Existuje rozdíl mezi ručně vázaným motýlkem a dětským motýlkem na suchý zips. Mezi hravě vybraným kapesníčkem a kapesníčkem, který jste koupili v sadě s kravatou a tak ho i nosíte. Mezi šuplíkem plným černých ponožek a sadou barevných ponožek, které umožní stejnému obleku vypadat každý den jinak, podle nálady a příležitosti.

 

Právě ponožky, tkaničky nebo barevný kapesníček rozhodnou o tom, zda v obleku vypadáte jako milionář, nebo se pouze nacházíte v situaci, kdy vás k slavnostnímu oblečení někdo nutil a vy jste to odflákli, jak se jen dalo.

 

Designové ponožky z e-shopu ZUUXO.cz dají najevo, že máte názor. Trochu zahnete kalhoty, vystavíte ponožky a ukážete světu, že chápete, jak se tahle hra hraje.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies