Počet sexuálních partnerů - platí čím více, tím lépe?

Někteří lidé hledají životního partnera déle než ostatní a tak v posteli “vyzkouší” více partnerů. Jiným jde hlavně o tělesný požitek a nehledají žádný vážný vztah, chtějí si pouze užít. A ostatní třeba prožijí svůj život pouze s jediným partnerem a nepotřebují toto číslo nijak navyšovat. Ideální počet tudíž neexistuje. Záleží hlavně na vašich životních hodnotách a potřebách a na tom, abyste byli spokojeni sami se sebou.

Fotografie páru, který leží v posteli a líbá se

 

Ať už jste měli sexuálních partnerek 7 nebo jen 1, nestyďte se za to. I když se vám určití jedinci mohou smát nebo říkat vtipné poznámky, že jeden partner je ubohost, že jinde je určitě někdo lepší, tak je prostě ignorujte. Nikdo by vám ani neměl vyčítat příliš vysoký počet partnerů. Je to jen vaše věc a nikomu se z toho zpovídat nemusíte. Kromě toho, většina si počet upravuje podle toho, aby byli za větší borce a aby jim okolí závidělo. Nikdy byste se neměli s další osobou porovnávat. Každému vyhovuje něco jiného a co je dobré pro jednoho, druhému se takový postoj může protivit.

 

Pokud jste měli více sexuálních partnerek, nemusí to nutně znamenat, že jste lepší milenec než ten, který má jen jednu. Pokud střídáte holky jako ponožky a každá vám u sexu hlasitě sténá, nemyslete si hned, že jste ten nejúžasnější chlap na světě a že můžete ostatním rozdávat rady, neboť máte milion zkušeností. Ano, může to být pravda a jste dokonalý “Casanova”, ale také se můžete plést v tom, že sténání žen a velký počet vašich partnerek je toho důkazem. Ženy mohou svůj orgasmus předstírat a kvantita nemusí být kvalita. Pokud spoléháte na jednu či dvě polohy, ničím sex neobohacujete a nezískáváte zkušenosti.

 

V opačné situaci, kdy máte jen 1 partnerku, neznamená to, že pokud vám to v posteli klape teď, bude tomu tak napořád. Neměli byste partnera brát jako samozřejmost a měli byste váš sexuální život pořád nějak obohacovat. Zkoušejte nové polohy, mluvte spolu o svých tajných fantaziích, říkejte na rovinu, co se vám líbí a po čem netoužíte.

 

Správná komunikace je ale základ všeho. Pokud v sexu polevíte, zlenivíte, nebudete se ho snažit okořenit, pak váš sexuální život bude postupem času uvadat. Nepřestávejte snít, toužit a objevovat nové věci. Objevte v sobě hravost. Jestli chcete mít bohatý a kvalitní sexuální život, nikdy neusněte na vavřínech.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies