Plusy elektronické cigarety

E-cigareta neobsahuje žádný tabák a při kouřenít navíc neobtěžují okolí svým nepříjemným dýmem. E-cigarety jsou bez kouře a karcinogenů! Ať už jste kuřák, který chce přestat úplně kouřit nebo si zkrátka nechcete ničit své zdraví, dooručujeme Vám vyzkoušet elektronické cigarety. Kouření se pro Vás stane zdravější, levnější a k tomu všemu již nebudete otravovat okolí nepříjemných pachem z klasických cigaret.

Reklamní fotografie zachycující elektronickou cigaretu s příslušenstvím

www.elektronicka-ciga.czKouření bez zápachu

Elektronická cigareta je rozhodně mnohem lepší, než klasická cigareta. Proč Má to mnoho důvodů. Pojďme si tedy zmiňované klady elektronické cigarety projít.

Pánové, myslete hlavně na své zdraví a netahejte do sebe spolu s cigaretovým kouřem dehet, kyanovodík, močovinu, kadmium, arsen, chrysen a mnohem více dalších karcinogenních látek, které ve vašem mužném těle mohou napáchat nepěkné věci. Proč kouřit cigarety způsobující infarkt, mozkovou mrtvici, kornatění tepen a rakovinu všech možných orgánů včetně rakoviny plic

Myslete na partnerku a okolí! Asi není moc vzrušující, když svou drahou polovičku hladíte zažloutlými prsty od cigaretového kouře. Máme zmiňovat cigaretový polibek To snad ani nemusíme. S elektronickou cigaretou se zbavíte také nepříjemně načichlého oblečení.

Proč teda kouřímewww.elektronicka-ciga.cz

No protože klasická cigareta stejně jako cigareta elektronická obsahuje nikotin. Nikotin uvolňuje v mozku dopamin, který je zodpovědný za ony příjemné pocity. Proto není tak lehké s kouřením seknout ze dne na den. Tak proč si nepořídit elektronickou cigaretu Dostanete do sebe tolik nikotinu, kolik budete chtít, ale dehet a další potvorstva z klasických cigaret už budou tabu.

Investice do e-cigarety

Nebojte se do nákupu elektronické cigarety trochu zainvestovat. Zas tolik vás startovací sada stát nebude. Ve startovací sadě obdržíte dvě baterie chalomizer, USB nabíječku, náhradní plochý náustek a zástrčku do sítě. Aby jste mohloi cigaretu hned použít, přiobjednejte také e-liquid. Vyberte si jej podle obsahu nikotinu a samozřejmě podle příchutě. Pro chlapy se asi bude nejvíce hodit příchuť Coffe, Camel, Havana, Cola, Irish ceram či Red bull.

Aby byla vaše výbavička kompletní, pořiďte si ještě poutko na krk a cestovní pouzdro, kde se vleze celá vaše výbavička včetně lahviček liquidu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies