Playstation 3 - nová konzole je na světě

Nová konzole Playstation 3 má elegantní vzhled, nejnovější a nejmodernější součásti a výkon, který oznamuje novou éru grafiky a zážitků ze zábavy. V článku se dozvíte, jak tento Playstation funguje a na čem je vystavěn.

Detailní záběr na Playstation 3

Vzhled Playstationu 3

Konzole Playstation 3 je už na první pohled elegantnější a hladší než její předchůdce. Díky rovné základně a oblým křivkám vypadá skvěle na straně i rovně postavená. Lesklé, černé a kovové barvy Playstationu 3 budou ladit s kterýmkoliv přístrojem ve vaší domácnosti.

Parametry

Výška: 98 mm
Šířka: 325 mm
Hloubka: 274 mm

 

Playstation 3 a hardware

 

Zjednodušeně lze říct, že konzole Playstation 3 je opravdu velmi výkonná. Jejím srdcem je totiž procesor Cell Broadband Engine TM, který se jako jediný dokáže rozdělit na dynamické pracující segmenty pro zvládnutí různých úkolů ve stejnou dobu.

 

Když tedy hra vyžaduje více zpracování zvuku v určitou dobu, tak další části čipu mohou k tomuto úkolu přispět. Znamená to, že konzole Playstation 3 má stále k dispozici dostatečný výkon pro zvládnutí úkolu, který se náhle objeví.

 

 

Co se týče vizuálních prvků, o ty se stará grafická jednotka RSX 550 MHz NVIDIA. Ta využívá více jak 300 milionů tranzistorů a díky nim poskytuje ohromující věrné grafiky.

 

Ovladač pro Playstation 3

S bezdrátovým ovladačem SIXAXIS TM se už nemusíte otravovat se zamotanými kabely. I když design zůstává nadále stejný jako u ovladače prvního Playstation, tento bezdrátový ovladač je lehčí než předchozí modely.

Playstation 3 má i přehrávač Blu-ray

Konzole Playstation 3 má k dispozici přehrávač Blu-ray DiscTM a porty HDMITM pro připojení k jakékoliv televizi se standardem HD Ready. To znamená, že konzole Playstation 3 umožňuje výstup videa v nejvyšším možném rozlišení současnosti, což je 1080p.

Playstation 3 jako mediální rozbočovač

Čtyři sloty USB a neuvěřitelně velký prostor pevného disku přeměnily konzoli Playstation 3 v mediální rozbočovač. Můžete na ni ukládat hudbu, fotografie i filmy a pak přenášet jakékoliv soubory do systému PSP pomocí připojení WiFi.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies