Plastika dělá nejen hezké tváře, aneb co se opravdu nepovedlo...

Plastika je stále se rozvíjející odvětví chirurgie, které má za následek úpravy vzhledu. Jedná se o dobrý byznys, ale ne vždy se vše povede podle představ zákazníka. Své o tom vědí i slavní lidé. Například taková Agáta Hanychová...
Detail na svůdné ženské rty s kapkou

Svět zaplavily plastické operace

Plastická operace je operační výkon, který slouží k úpravě, náhradě nebo obnově částí těla, která jsou špatně vyvinutá, jakýmkoli způsobem poškozená nebo ztracená. Předmětem plastických operací jsou vady vrozené - rozštěpy rtů a patra, zrůdnosti boltců, rukou, prstů, tvarové vady nosu, uší, obličeje, prsou. Vady a ztráty vzniklé úrazem jakéhokoli druhu, jizvy a srůsty po spálení, opaření, ztráty způsobené nádory a záněty, zvláště kožní tuberkulosou.

Zajímavosti z plastické chirurgie, co se nejčastěji pokazí

Mezi nejčastěji pokažené plastické operace patří operace nosu, obličejové operace a samozřejmě operace prsou. Při operacích poprsí může nastat hned několik problémů. Kromě běžných a pochopitelných zánětů, nebo krvácení jsou tu i problémy vážnější.

 

Mezi vážnější problémy patří špatná reakce organismu na materiál, ze kterého je implantát vyroben, i když svým vývojem samozřejmě prošly i implantáty, nebo znecitlivění bradavek, které může nastat po špatně zvoleném řezu při operaci, nebo když se musí poprsí zpevnit a posunout bradavka.

Chtěla větší rty, ale něco se nepovedlo - nepodařená plastika Agáty Hanychové

Modelka a dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová si v loňském roce i přes to, že si to její přítel nepřál, nechala zvětšit rty. Nechala si do rtu vpravit kyselinu hyaluronovou, která ret nafoukne a vyhladí přibližně na půl roku.

 

Tahle úprava se však zařadila mezi ty nepříliš povedené, protože Agátiny rty zůstaly téměř stejné jako před zákrokem. Operace vyšla Agátu asi na deset tisíc korun, dobře investované peníze to asi nebyly.

Svět muže - další zajímavé články z rubriky

Známé sexuální obyčeje na světě

Alkohol a zábava – účinné vyprošťováky

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Jak prodloužit sex

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies