Plastické operace celebrit

Všechny americké hvězdy jsou rok od roku krásnější, mladší, hubenější i pevnější. Tento trend se pomalu dostává pod kůži i našim celebritám. Ale je třeba říct, že někdy je to pořádné šlápnutí vedle. Pak se ze sexy celebrit stávají obludy. Z celkem pěkné ženské nebo chlapa se po několika operacích stane doslova obluda. Pojďme se tedy podívat na některé, kterým plastika ani v nejmenším neprospěla a stali se odstrašujícími případy. Kdyby je člověk potkal v noci, všechno položí na zem a utíká. Na ty, kterým plastika prospěla se podíváme příště.

Herečka Jackie Stallone na své propagační fotografii

Mezi celebrity, kterým se plastická operace vymstila jednoznačně patří kočičí žena - Jocelyn Kočičí žena - Jocelyn Wildenstein (causticcodapodcoast.com)Wildenstein. Než podstoupila sérii plastických operací, byla to celkem pohledná ženská s blonďatou hřívou a manželem. Právě nevěra jejího manžela ji dohnala na plastickou chirurgii. Toužila znovu se mu zalíbit a chtěla být krásnější, aby ho získala zpět. Manžel ovšem utekl za jinou a snad se ani nemůžeme divit, že to tak bylo.

 

 

Donatella Versace před a po plastice (plastic-celebrity-surgery.blogspot.com)

Ošklivou karikaturou se stala i módní návrhářka Donatella Versace, sestra Gianniho Versace. Kdysi byla také sexy blondýnou s pěknou tváří. Po několika plastických operacích je z ní škaredá baba s velkým nosem a ústy od ucha k uchu. Její tvář je opravdu nepřirozená.

 

 

 

 

Jackie Stallone, matka Silvestra Stallone. Po několika plastických operacích se matka svému synovi začala podobat. Její tvář budí dojem jako by se měla každou chvíli rozpadnout. Možná ani Silvestr už svou matku dnes nepoznává.

Modelka Hang Mioku (celineramawoman.blogspot.com)Nejhůře ovšem dopadla Hang Mioku. Tvář sympatické mladé modelky je už dávno pryč. Mioku byla tak posedlá plastikou, že potom co jí lékaři odmítli provést další  plastické operace, vpichovala si sama do tváře stolní olej. Dnes by jste ji ani náhodou nepoznali. Zřejmě nyní hořce lituje své honby za dokonalou tváří.

 

Plastika se vymstila i další řadě celebrit. Naštěstí je nepotkala taková katastrofa jako předešlé krasavice. V galerii můžete zhlédnout tváře Priscilly Presley, Melanie Griffith, Nikki Cox, Nicole Kidman po plastické operaci a  nevydařený dekolt Tori Spelling.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies