Petra Němcová – česká kůstka v Americe

Němcových jsou u nás mraky. V Americe ale boduje jenom jedna – Petra (promiň, Boženo). A protože se v Česku moc neukazuje, prsa má (zatím) svoje a milence střídá v rozumných časových intervalech, píše se o ní míň než o zdejších silikonových umělkyních. V modelingu se pohybuje už od roku 1995, kdy vyhrála soutěž Elite Model Look, a když se na ni podíváte, je jasné, že má o džob vystaráno ještě na hodně dlouhou dobu.

Fotografie ženy, která se opaluje na břiše

Kariéra

Petřina cesta vedla z Karviné, kde se narodila, až do New Yorku, ve kterém už asi deset let žije. Mezitím si odskočila na nějaký čásek do Milána, Paříže a Londýna. Průměrný Čech zaregistroval její existenci v roce 2004, kdy se Petra vážně zranila během tsunami v jihovýchodní Asii a její snoubenec při něm zahynul. Letos o sobě dala vědět účinkováním v Dancing With The Stars (americká StarDance, ale bez Ebena), ale dlouho v ní nepobyla.

Její cestu ve světě modelingu vroubí samé úspěchy: tu nafotila titulní stránku pro Sports Illustrated, Vogue nebo Elle, tam si odskočila na molo předvádět prádlo Victoria Secret's, do toho občas nějaká ta kampaň pro Pantene, Lancaster, Graff, La Perla, Max Factor, Clarins nebo Cartier.

Charita

Petra se po drastické osobní zkušenosti s tsunami vrhla i na charitu. Založila nadaci Happy Hearts Fund pomáhající dětem, které při zemětřesení nebo tsunami přišly o rodinu. Jedna z mála modelek, které její dobročinné aktivity věříme (do role spasitelek se totiž dnes pasuje naprostá většina modelek a vlastní nadace je skoro povinnost).

Chlapi

Protože samotná mladá holka je v cizině bez maminky vydaná na milost a nemilost různým pochybným existencím, potřebuje nějaké to ochranné mužné rámě. Kromě Simona Atleeho, který zahynul při tsunami, ji ve své mužné náruči utěšoval mj. Bruce Willis, Sean Penn, James Blunt a teď je jejím vyvoleným britský herec Jamie Belman. Smutná zpráva nakonec: nádherná Petra plánuje příští rok svatbu. Další český národní poklad, který skončí v cizáckých pazourách!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies