Samuraj.cz

Paris Hilton - krásná miliardářka

Lukáš Kamp

Paris Hilton, superstar současného Hollywoodu. Paris je symbolem večírkové celebrity, která je miláčkem bulvárního tisku. Hlavní téma jsou nejen její úlety na nejrůznějších párty...třeba s Leonardem Di Capriem nebo Nickem Carterem.

Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu.
Datum narození: 17.02.1981
Místo narození: New York, USA
Znamení: Vodnář

Paris Hilton osobně - autobiografie

Paris Hilton se prosadila před několika málo lety v lehce skandální televizní life-show s názvem The Simple Life.
Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show.
Malé role měla Paris Hilton ve filmech Život s Helenou, The Cat in the Hat, Zoolander, Wonderland masakr a National Lampoon’s Pledge This!
V září 2004 publikovala Paris Hilton autobiografickou knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, která se dlouho držela na čelních místech v žebříčku New York Times Bestseller.
Paris se věnuje také modelingu, stala se tváří Guess pro rok 2005. Paris Hilton i zpívá a je po ní pojmenována vůně „Paris Hilton”.
Paris má svou vlastní kolekci šperků, pracuje v charitě a organizacích na ochranu práv zvířat.

Co o Paris Hilton možná nevíte Paris Hilton přezdívají "Star" (nic zvláštního, když je se svou sestrou dědičkou impéria rodiny Hilton) Paris se účastnila reality show Simple Life, kde se snažila žít život chudé holky ze zapadlé vesnice (dojila krávy, kydala hnůj apod.) na internetu se objevilo porno, které natočila se svým přítelem

Poslední dobou se Paris Hilton zviditelňuje i svým zpěvem, ale není to jen póza? K naší Ivě Fruhlingové ji nemůžeme přirovnávat - Iva si tak splnila svůj dávný sen

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.