Pánská jízda – rozjeďte to!

Bujarý večer v podobě popíjení u baru a flirtování se slečnami, to je asi představa pánské jízdy každého z nás. Klasika ale ne vždy znamená to nejlepší! Zkuste tentokrát něco jiného a věřte, že budete ještě dlouho vzpomínat..

Fotografie zachycující muže při společném pózování

Víkend na horách

Rezervujte si chatu v nejbližších horách, daleko od civilizace a především – daleko od žen. Dělejte vše, co vám přítelkyně vyčítá – nechávejte všude rozhozené oblečení, nemyjte nádobí, prkýnko s úsměvem ponechávejte zvednuté. Pijte pivo a na jídlo si zajděte do místní hospody. Dělejte vše co vás baví – choďte na houby, hrajte s klukama fotbal nebo se jen tak flákejte celodenním koukáním na televizi.

Pánská dovolená

Kdo říká, že dovolenou musíte trávit s přítelkyní, zvláště když vaše představa o trávení volných dní se na hony liší od té její? Pokud děláte raději všechno možné jen ne smažení se na pláži nebo nakupování v módních buticích, navrhněte, že tentokrát zrealizujete vy pánskou a ona dámskou dovolenou. Záleží pak jen na vás a vaší partě, kam se rozhodnete zabrousit. Chcete lézt po českých skalách? Lyžovat v Rakousku? Nebo se snad v Egyptě potápět se žraloky? Dejte hlavy dohromady a splňte si pánskou dovolenou snů.

Jízda superautomobilem

Muži milují auta – a čím výkonnější, tím lepší. Proč si na jeden den nepůjčit některý ze superautomobilů, jehož nákup vám finanční situace prostě nedovolí – třeba Lamborghini Gallardo Spyder? Dnešní balíčky zážitků umožňují zažít dříve nemožné. Můžete se např. projet v závodě rallye nebo si vypůjčit kabriolet a spanilou jízdou po městě oslňovat místní krásky.

Adrenalinové zážitky

Vytáhněte kamarády z hospody a podnikněte něco vzrušujícího. Adrenalin vám stoupne do hlavy při paintballu, fingovaném přepadení banky (pořádané specializovanou agenturou), seskoku padákem nebo zběsilé jízdě na čtyřkolkách.

Den na ženském území

Čím to je, že jsou ženské po návštěvě kadeřníka tak odpočaté a usměvavé? Je to díky lidskému dotyku, který uklidňuje a předává energii zároveň. Přesvědčte se sami. Zajděte si na kosmetiku, která dávno není jen výsadou mužů (navíc, v kosmetických salónech většinou obsluhují půvabné ženy), navštivte kadeřníka, dopřejte si s přáteli saunu nebo vířivku.

Thajská masáž (u vás doma)

Pozvěte domů kamarády na thajskou masáž. Ano, některé specializované masérky je možné objednat si domů. Neočekávejte ovšem jiné než masérské služby, k tomu je určená úplně jiná pánská jízda..

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies