Pánové už máte sluneční brýle?

Pokud ještě ne, máte nejvyšší čas si sluneční brýle pořídit, slunce na nás útočí od rána do večera, takže je důležité zrak kvalitními brýlemi chránit. Navíc kvalitní pánské sluneční brýle podtrhnou vaši osobnost!

Fotografie černých slunečních brýlí

Buďte originální

Co třeba vyzkoušet pěkné a hlavně kvalitní sluneční brýle Relax. Nemusíte se obávat o svůj zrak a ještě budete vypadat jako znalec posledních módních trendů. Relax pánských slunečních brýlí najdete u prodejců slunečních brýlí dostatek.

Módní ochrana – polarizační brýlePánské sluneční brýle Relax (maniashop.cz)

Pokud kladete velký důraz na ochranu očí a zároveň si potrpíte na módních trendech, kupte si polarizační brýle. Tyhle brýle mají UVA, UVB, UVC filtr a polarizační filtr. Brýle chrání oči před nadměrných zářením a působí jako prevence před nejrůznějšími nemocemi očí.

Jak polarizační skla fungují

Světlo se většinou odráží z horizontálně polarizovaných povrchů (voda, silnice). Toto světlo je blokováno vertikálními polarizátory v čočce polarizovaných skel.

Druhy polarizovaných brýlí

Různé druhy polarizačníchh brýlí můžete použít do slunce, k vodě (rybáří), na sníh (lyžaři, snowboardisté) za volant, k počítačům, monitorům, televizím, místností osvětlených zářivkami. Existují také polarizované brýle určené pro slabší oči starších lidí.

Polarizované brýle pro práci s počítačem

Lidé, kteří několik hodit hledí do monitorů, trpí častým mrkáním a slzením, které může vést až k akutním zánětům spojivek. Trpí také únavou a bolestmi hlavy. Polarizované brýle jim umožní dívat se do monitoru počítače bezbolestně a předcházet vzniku těmto onemocněním.

Polarizované brýle pro outdoorové sporty

Na polarizované brýle nedají dopustit milovníci outdoorových sportů. Zejména jachtaři a rybáři potřebují eliminovat nepříjemné odlesky vodní hladiny. Potlačení odlesků žádají ale i lyžaři, cyklisté a golfisté.

Vychytávka – držák brýlí do auta

Jistě si v autě hýčkáte svůj nejnovější mobilní telefon, ale stejnou péči si zaslouží také sluneční brýle, které chrání váš zrak. Předejděte lovení brýlí po celém autě, když zrovna vjedete do ostré zatáčky a pořiďte si držák brýlí do auta, neprohloupíte!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies