Padesát odstínů temnoty

Hltáte erotickou literaturu? V tom případě už máte i po zpátku přelouskanou hitovku autorky E. L. Jamese, Padesát odstínů šedi. Teď se s erotickou chutí můžete vrhnout na druhý díl erotické trilogie Padesát odstínů temnoty

Fotografie knihy

Sexy knížka pro všechny

Nikde není řečeno, že knížky plné erotiky jsou pouze pro ženy. Právě naopak tahle sexy hitovka docela jistě pohltí i správné chlapy. Vždyť už se jí to povedlo v mnoha zemích celého světa, tak proč by kniha Padesát odstínů temnoty nezaujala také vás. Stejně jako první díl vás i tato kniha odvede do temných a přesto přitažlivých fantazií Anastasie a pana Greye. Vynalezněte spolu s nimi spoustu intrik, fantazií a hlavně celou řadu neobyčejných a vynalézavých sexuálních praktik.

kniha Padesát odstínů temnotyPříběh Anastasie Stell

Studentka literatury Anastasia Stell, propadla přitažlivému boháči jehož jméno je Christian Grey. Potom, co poznala jeho temná tajemství na vlastní kůži, rozhodne se opustit tohoto úspěšného podnikatele. Jak pokračuje kniha plná temné sexuální touhy, která se zcela jistě ukrývá v každém z nás?  

Ane se cítí osamělá a po Christianovi a jeho BDSM praktikách zdá se stále touží. Ani Christian není štěstím bez sebe, když svou sexuální hračku nemá po ruce, kdy se mu zachce. Christian o sobě dá vědět a kniha Padesát odstínů temnoty se může rozběhnout na plné obrátky. 

Vzdá se Christian červeného pokoje?

Christian Grey je ochoten vzdát se svých temných hrátek v červeném pokoji. Opravdu je tomu tak, stojí za tím upřimná touha po Ane. Ovšem potřebuje k tomu určitý čas i prostor. Nakonec však červený pokoj plný sexuálních hraček nezůstane uzavřen, tak snadno se pan Grey své oblíbené zábavy nevzdá. 

V knize Padesát odstínů temnoty se dozvíte více o tom, kde, jak a proč vznikly Christinaovy sadomasochistické touhy a fantazie. Najdete tady mnohem více romantiky, ale ani přesto nebudete ochuzeni o temné sexuální praktiky z prvního dílu. Rozhodně neváhejte a ponořte se s Anastasií a Christianem do světa erotické fantazie. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies