Otevřený vztah - fenomén dnešní doby

Otevřené vztahy již nejsou “tabu” tématem a jsou oblíbenější víc, než si myslíte. Dokonce mají své vlastní jméno. Říká se jim CNM (Consensually non-monogamous).

Otevřený vztah - fenomén dnešní doby

 

Otevřený či volný vztah neznamená, že můžete partnerku libovolně podvádět a neříct jí to. Pokud takový vztah chcete, musíte se na tom oba dohodnout. Pro některé je myšlenka otevřeného vztahu sice lákavá, ale uvnitř vědí, že takový vztah rozhodně nechtějí.

 

Nejsou ochotni se smířit s tím, že by se o svého partnera/partnerku museli dělit s někým cizím. Jiní se nechají zlákat, a i když se možná budete divit - takhle jim to vyhovuje. Některé páry, které žijí tímto způsobem života, mohou být i šťastnější. Chcete takový vztah zkusit? Musíte si být opravdu jistí. Vždy se můžete vrátit zpátky do monogamního vztahu, ale určitě to nebude snadné. Ať tak nebo tak, úspěch není nikdy zaručen.

 

Pár zajímavých faktů

 

Existuje menší pravděpodobnost, že se nakazíte nějakou sexuální nemocí. Jelikož máte sex s více lidmi, snažíte se více chránit své tělo. Řeči, že ten, kdo má více sexuálních partnerů, je špinavý a má spoustu pohlavních chorob, nejsou pravdivé. Právě naopak. Většinou jsou to ti nejčistotnější lidé. Jen si naplno užívají sex.

 

Lidé, kteří žijí v otevřených vztazích, mají lepší a také zdravější vztahy. Jsou upřímní a nebojí se mluvit o tom, po čem touží. Můžete se své partnerce se vším svěřit, tudíž si budete mnohem blíž. Některé páry dodržují přísná pravidla. Může to být pouhá domluva nebo se rozhodnou podepsat smlouvu, kde ty pravidla jasně vyjmenují.

 

Prý existují různé kluby, jenž těmto lidem poskytují větší soukromí. Kluby mají také určitá pravidla, takže se před vstupem do klubu pořádně informujte, co je zde povoleno a co přísně zakázáno. Je docela možné, že se postupem času začnete nudit, neboť jste již všechno vyzkoušeli a už na tom nevidíte nic oslnivého.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies