Ohnivá nádhera v podání Lucy Collett

Zrzky jsou prý pro pány nejvíce sexy a v podání Lucy Collett to bude platit minimálně dvojnásob. Nedostane vás totiž jen svou ohnivou hřívou, ale také přímo ďábelským dekoltem. Tahle holka ví, jak zaujmout.

Fotografie ženy v černém spodním prádle

forumbiodiversity.comCo by asi Lucy s takovou výbavou mohla dělat, učitelku v mateřské školce V tom případě by tatínci stáli ve školce zástupy. No samozřejmě, že jí její extra poprsí vydělává na živobytí. Je fajn, že zrzavá Lucy umí svou přednost, tak krásně využít a ještě potěšit pánské okolí.

Lucy nemá s odhalováním vůbec žádné potíže, proč by taky, nemá se vůbec za co stydět. Za oceánem nechala všechny, nejen zrzky daleko za sebou. Stala se vítězkou soutěže Pagy 3 Idol v bulváru The Sun. Zkrtáka něco jako naše nahaté holky na předposlední stránce bulvárního tisku. Lucy žádná jiná holka nesahala ani po kotníky, vyhrála na celé čáře.

Jen doufejmě, že Lucy nenapadne šílený nápad obarvit se na blond, protože zrzky tohle občas dělají. Takže jestli tohle čte nějaká zrzka, ať nikdy nesahá po žádné barvě na vlasy, která nemá s její zrzavou nic společného!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies