Ochutnávka z kalendáře Pirelli 2012

Kalendář Pirelli je hodně prestižní záležitost. Tak prestižní, že se na něm podílejí jenom ti nej fotografové. Pokud jde o modelky, nečekejte tuctové tvářičky a vyšpulené rtíky a vnady, ale osobnosti, které už v modelingu něco dokázaly nebo se prosadily i v jiných oblastech. Fotky jsou hozené do lehce artistní polohy, ale i tak je na co se dívat.

Fotografie zachycující nahou ženu opřenou o zeď

Kdo, kde a s kým

Letos se kalendáře ujal fotograf Mario Sorrenti a fotilo se na Korsice. Místo samo o sobě je nádherné. Když k tomu přidáte baby jako Kate Moss, Milla Jovovich, Isabeli Fontana, Margaret Madè, Saskia de Brauw, Rinko Kikuchi a Lara Stone, tak se z té krásy až podlamují kolena. Ale Mario to ustál. A ustál i to, že se tu pracovně sešel s Kate, svou ex. Důkazem je dvanáct fantastických fotek.

Kultovní záležitost

Je to tak, kalendář Pirelli se stal kultem. Modelky a fotografové jsou pečlivě vybíráni a takové pocty si samozřejmě považují. Pro kalendář fotily třeba Selma Blair, Lauren Bush, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Heidi Klum, Brittany Murphy, Sienna Miller, Penélope Cruz, Sophia Loren, Hilary Swank nebo Naomi Watts, takže zdaleka ne jen profesionální modelky, ale i herečky. Naše barvy v kalendáři hájila roku 1996 Eva Herzigová.

Svěží čtyřicítka

Kalendář je možná starší než vy. Jeho historie sahá do roku 1964, kdy s tímhle nápadem přišel Derek Forsyth, reklamní ředitel u Pirelli ve Velké Británii. V době hospodářské krize, v letech 1974-1984, si kalendář dal desetiletou pauzu, aby se s o to větší slávou vrátil zpět na scénu. O úrovni a prestiži kalendáře vypovídá i fakt, že je ho vydáváno pouhých 45 tisíc exemplářů ročně a je grátis nabízen nejvlivnějším zákazníkům značky Pirelli. Takže žádná masová záležitost, kterou si koupíte v trafice na rohu.

Kdo si počká, ten se dočká

Jestli vás fotky navnadily, máte smůlu. Na oficiální představení kalendáře si budete muset počkat do 6. prosince. A jestli nepatříte k VIP zákazníkům Pirelli, budete se muset spokojit s internetovými fotkami.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies