Očekávané hudební festivaly tohoto léta

Pokud přemýšlíte kam vyrazit v parném letním odpoledni, máme pro vás dobrý tip! Můžete se například podívat na některý z očekávaných hudebních festivalů, a věřte tomu, že opravdu zažijete pořádný odvaz...
festival, pivo

Léto a hudba

Teplé letní dny a poslech zajímavé hudby, která vám rozproudí krev v žilách, k sobě bezesporu patří. Letních hudebních festivalů je velké množství, z nichž každý je zaměřený na určitý hudební žánr.

 

Každý si proto vybere dle svého vkusu, kterou akci navštíví, a pozná zde nové tváře hudební scény. Festivaly totiž trvají několik dní, během kterých se vystřídá bezpočet účinkujících, mezi nimiž můžete nalézt svou novou oblíbenou kapelu, či účinkujícího.

Letošní očekávané festivaly - Noc plná hvězd

Tradičně pořádaný rockově zaměřený hudební festival ve městě Třinec se letos koná 27.-28. června. Dobrou atmosféru vytvoří například kapela Nazareth, která se zde zastaví v rámci svého turné k výročí 40 let založení kapely.

 

Na programu budou i jiní velikáni rockového nebe: Primal Fear,Crystal Viper. Z českých interpretů pak skupiny Alkehol, Argema, Harlej,…

Colours of Ostrava

Jak již název vypovídá jedná se o Ostravský festival s datem pořádání 10.-13. července na výstavišti Černá louka a v okolí Slezskoostravského hradu. Obě místa jsou blízko sebe v centru Ostravy. Zde se můžete těšit na dobře připravené zázemí a kvalitní účinkující.

 

Festival se řadí každoročně k nejlepším v naší republice, oslovující znalce i laiky. Vystoupí zde celosvětově uznávaná zpěvačka Sinéad O´Connor z Irska, společně s velkou škálou dalších účinkujících.

Masters of Rock

Od tradičního prostředí Vizovického areálu se bude opět otřásat celý Zlínský kraj v rytmu tvrdého rocku. Datum letos padlo na 10.až 13. července a můžete se opravdu na co těšit. Vystoupí totiž, jak česká hudební špička, tak světové hvězdy rockové scény.

 

Z nejznámějších kapela Def leppard z Anglie, finská skupina Apocalyptica, američtí Ministry nebo Within temptation. Z českých pak Dark gamballe, Jaksi taksi, Doga a Arakain s plzeňskou filharmonií.

Kultura - další zajímavé články pro ženy i muže

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies