O čem sní ženy v posteli?

Možná lepší nevědět. Protože jestli dosud žijete v iluzi, že jste to vy, tak vás čeká tvrdý pád na zem.

Fotografie ženy, ležící na zádech a muže, který ji objímá

A přece jste to vy!

I to se může stát. Ale tyhle fantazie v ní probouzíte na začátku vztahu, v období erotického oblouznění. V té době jste pro ni sexuálně atraktivní, prostě samec číslo jedna a ona touží po vašich dotycích a představuje si, co všechno by s vámi chtěla prožít. Ale moc se neradujte, tahle etapa netrvá moc dlouho a v postelových fantaziích vaší drahé polovičky budete brzy muset uvolnit místo dalším adeptům.

Konkurence

Po nějaké době partnerce zevšedníte a ona vás ve svých představách nahradí bez výčitek jiným hřebcem. Sem tam si sice střihnete epizodní roličku, ale za hvězdu už zdaleka nejste – spíš takový kompars, tak trochu do počtu.

Troška lesbické něhy

Zatímco chlapi se na sex s partnerem stejného pohlaví neodvažují ani pomyslet (nebo to nechtějí přiznat), ženské tak prudérní nejsou. Nějaká ta lesbická scénka oživí čas od času jejich sexuální fantazírování. Jo, moct se tak vetřít do jejích představ…

Červená knihovna

Ženské si dopřávají svou porci romantiky. Ve svých představách jsou zahrnovány láskou, dary, jsou hýčkány, obletovány, lámou srdce na počkání a do postele vlezou jedině s milionářem, ropným magnátem, filmovou hvězdou nebo šlechticem (ale ne zchudlým). Sex se odehrává na jachtě, francouzské riviéře, zadních sedadlech rolls royců a dalších místech, která si jejich červenou knihovnou zatemnělý mozek vyfantazíruje.

Sex ve třech

Tím se myslí ona a dva chlapi. Nebo taky tři nebo čtyři, záleží na tom, jak si troufne.

Mít pro sebe dvoje chlapské nádobíčko a šanci na dvojnásobný orgasmus (když se zadaří), je pro ni hodně rajcovní představa.

Tak trochu šok

I slušná holka chce někdy šokovat. Proč ne sexem ve výtahu, masturbací před několika chlápky nebo lascivním striptýzem na barovém stole?

Hra na děvku

Ta ženské baví. Ve svých představách si ale zákazníky vybírají samy. Jsou krásní, mladí a vždycky je uspokojí. Taky je baví v roli prostitutky svádět nezkušené panice a zaučovat je do tajů sexu.

Lehké sado-maso

Rády fantazírují o vynuceném sexu s odporným chlapem, který připomíná jejich šéfa nebo manžela. Musí se mu podřídit, svíjí se pod ním, ale nakonec zjistí, že ji trocha toho násilí vlastně vzrušuje.

Sex s cizincem

Čím exotičtější, tím lepší. Ideální je jiná rasa. V kurzu jsou hlavně černoši (mýty o jejich anatomii udělaly svoje).

Ženské vs. mužské představy

Taky zíráte, kde se to v těch ženských bere?! Zatímco mužské sexuální představy jsou docela stereotypní, ženské mají větší fantazii a jsou vynalézavější. A to jsme ještě nezmínili, že jednotlivé kategorie výše popsaných představ nápaditě splétají a kombinují dohromady. Pak z toho vylezou scénáře, za které by se nemuselo stydět žádné péčko: odaliska v harému odulého sadistického paši (navíc černého jak bota), groupensex s pracháčema, kteří si ji koupí jako děvku, zákazník, ze kterého se vyklube milionář, který bez ní už nemůže být, lesbická šou v harému, kterou musí předvádět vezírovi, pašovi nebo dalšímu orientálnímu zvrhlíkovi a která se posléze zvrtne ve výživný grupáč…

Že se tam nikde nemůžete najít? Možná bude tak velkomyslná, že vám přisoudí roličku šoféra nebo harémového eunucha. A nebrečte, my jsme vás varovali.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies