Nový Hyundai SUV iX55

Není to tak dávno, co byl tenhle vůz představen na pařížském autosalónu, a už si stačil získat veřejnost. Pojďte se s námi trochu podrobněji podívat na to, co si pro vás Hyundai připravil.
Osobní automobil Hyundai SUV iX55 a jeho testování v terénu

Auto/moto - novinka od společnosti Hyundai je typu SUV

Další schopný kůň do již tak početné stáje společnosti Hyundai přibude právě letos v zimě. Finální verze tohoto luxusního SUV iX55 byla poprvé představena na letošním pařížském autosalónu. Model iX55 je postaven na základě modelu Veracruz, který se již úspěšně prodává na severoamerickém trhu.

 

Pro evropské zákazníky musel být Veracruz přepracován tak, aby vyhovoval požadavkům na bezpečnost a stylu jízdy řidičů na starém kontinentu. Hyundai to však nebude mít v Evropě jednoduché. Jsou zde značky, které své modely prodávají s jakousi tradicí.

Hyundai vsadil na velikost

Hyundai však zbraně neskládá. Evropským zákazníkům má rozhodně co nabídnout. Hlavní předností nového SUV bude obrovský prostor. Je ideální pro početnější rodiny. Tři řady sedadel nabízí spoustu místa.

 

V základu není zavazadelník sice nijak objemný, ale po složení třetí řady sedadel se objem zvětší na slušných 598 litrů a po složení i druhé řady sedadel naroste prostor na hodně pěkných 2457 litrů. Do takového prostoru se vám už přece jenom něco vleze...

Rychlé auto to není, má však jiné přednosti

Pohon tohoto téměř dvě tuny vážícího krasavce bude zajišťovat třílitrový šestiválcový turbodiesel s výkonem 240 koňských sil. I přes poměrně velký objem motoru slibují výrobci spotřebu někde kolem devíti litrů nafty na sto kilometrů.

 

Z nuly na stovku se dostanete za necelých jedenáct sekund, což je na vůz typu SUV velice slušná hodnota. Vůz také bere na vědomí požadavky životního stylu svých zákazníků a nabízí například ve standardu konfiguraci se sedmi sedadly a možnost připojení i-Podu.

Rubrika Auto-moto a její lákavá nabídka:

Zajímavý Hummer O2

Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Audi R8, další člen početné rodiny

Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies