Nová Česká Miss 2009 – Iveta Lutovská

Novou Českou Miss pro rok 2009 se stala sexy blondýnka z Třeboně, Iveta Lutovská. Pojďte se společně s námi o Ivetě dozvědět více. Velkou fotogalerii této krásky naleznete právě v dnešním článku.

Modelka Iveta Lutovská při focení v autě

Ze života Ivety

Iveta se narodila 14. května 1983 v Třeboni. Modelingu se věnuje od čtrnácti let, má za sebou již několik úspěchů v soutěžích krásy - v roce 2003 se stala Miss jižní Čechy a finalistkou Miss České republiky. O rok později si odnesla titul Miss Praha Open.

Vystudovala vysokou školu se zaměřením na ekonomii a management. V současné době, krom nově nastávajících povinností coby Česká Miss 2009, se Iveta věnuje dále modelingu, fotomodelingu a reklamě. Ráda sjíždí řeky, sportuje, cestuje a také nakupuje.

Sexy Iveta Lutovská a její dokonalé tělo

181 centimetrů vysoká Iveta se může pochlubit mírami 93 x 64 x 94 (prsa, pas, boky). Její blond vlasy doplňují krásné zelené oči. Konfekční velikost Ivety je 38, nosí boty velikosti 39.

Česká Miss 2009 - Iveta Lutovská

Novou Českou Miss 2009 se v sobotu 28.února 2009 stala pětadvacetiletá Iveta Lutovská, titul první české vicemiss získala osmnáctiletá Tereza Budková ze Sezimova Ústí. Druhou vicemiss se stala také osmnáctiletá tmavovláska z Nového Boru, Zina Šťovíčková.

Ze soukromí...

Pokud byste pánové měli o tuto sexy blonďatou krásku zájem, máte smůlu. Iveta již přítele má a je s ním velmi šťastná. Jsou spolu již 8 let.

Fotky Ivety Lutovské naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies