Notebooky, které se jen tak nevidí

V dnešním článku vám představíme kuriózní notebooky, jako jsou například D roll, HP LiM a nebo Acer AspireRevo. Zajímá vás, čím se od svých vrstevníků liší?

Fotografie transparentního monitoru značky HP LiM

Je libo rolovací notebook? Pořiďte si D roll!

Pokud patříte mezi zastánce technických vychytávek, rozhodně byste se měli poohlédnout po „rolovacím“ notebooku zvaném „D roll“. V podstatě jde o běžný notebook, hlavní předností této novinky je ovšem miniaturní rozměr, kterého výrobce docílil díky použití speciálních materiálů, které se dají jednoduše srolovat do speciální tuby. Součástí notebooku D roll bude ohebný OLED displej s vysokým rozlišením a kuriózní vějířová klávesnice. Cena není prozatím známa, dá se ovšem předpokládat, že to nebude žádná levná záležitost…

HP LiM – téměř neviditelný notebook?

Dalším zajímavým konceptem je HP LiM, který vyniká nejen svým dokonalým průhledným designem, ale také technickým řešením. Autorem konceptu počítače HP LiM (Less is More - Méně je více) je studio Yanko Design. Notebook kombinuje 19 palcovou průhlednou dotykovou obrazovku z organických krystalů (ve zkratce OLED) s bezdrátovou klávesnicí. Zda-li se HP Lim dostane do sériové výroby, je zatím ve hvězdách.

Nettop Acer AspireRevo – malý, ale šikovný

Dalším zajímavým kouskem, který určitě stojí za zmínku, je AspireRevo od společnosti Acer, který spadá do kategorie takzvaných nettopů. Srdcem novinky AspireRevo je procesor Intel Atom 230 s frekvencí 1,6 GHz. Dostatečný výkon zajišťuje u tohoto nettopu grafická karta Nvidia ION společně s tichou a energeticky nenáročnou SSD jednotkou. Samozřejmostí je také bezdrátové připojení WiFi, gigabytový ethernet, HDMI, eSata, 6x USB či 7.1 zvuková karta.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies