Nikol Moravcová – věčná nevěsta

Nikol Moravcová se stala v roce 2006 Miss Internet. V současné době působí jako reportérka, herečka, cvičitelka aerobiku a příležitostná modelka. Nejvíce se proslavila díky televizní reklamě na banku, ve které si brala staříka pro peníze.

Nikol Moravcová při svém reklamním focení

Ze života Nikol Moravcové

Nikol Moravcová se narodila před dvaceti třemi lety v Praze. Je absolventkou marketingové školy, reportérkou Fashion TV, občasnou modelkou a také herečkou. Volný čas tráví ve fitcentru, kde pracuje jako cvičitelka aerobiku.

Vítězka Miss Internet

O tom, že je tato 180 centimetrů vysoká modelka s výrazným hlasem krásná, není žádných pochyb. V roce 2006 získala titul Miss Internet a Miss Internet Press. První vicemiss se stala jednadvacetiletá Barbora Sunkovská z Loun, titul druhé vicemiss získala dvacetiletá zrzka Darina Klepáčová z Frýdku Místku.

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová

Česká Miss World 2010 - Veronika Machová

Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Zlatokopka z reklamy

Nikol nejvíce proslavila role v reklamě pro Komerční banku. V reklamě je převlečená za sexy nevěstu, která si bere stařečka. Nezapomenutelná jsou její slova, která v reklamě říká: „Z jaké lásky? Pro peníze si ho beru!" Ze stařečka se nakonec vyklube spořící účet.

Nevěsta Nikol v 3D pohádce v Peřinách

Nikol můžeme vidět v nové muzikálové 3D pohádce F.A. Brabce - V peřinách,. V pohádce hraje jak jinak než nevěstu. Hudebně její postavu ztvárnila Helena Zeťová. V 3D pohádce se objevila i Lucie Bílá, Jiří Mádl nebo Eliška Balzerová.

Moderátorka Talentmanie?

Nikol byla jednou z kandidátek na post moderátorky, která by po boku Leoše Mareše moderovala Talentmanii. V tomto případě se na ní sice štěstí neusmálo, ale ani tak si nemusí zoufat. Televize Nova ji totiž nabídla možnost být jednou z hvězd připravovaného sportovního pořadu, jenž by měl být podobný oblíbené televizní soutěži z devadesátých let s názvem Hry bez hranic.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte smůlu. Ta je v současné době šťastná po boku podnikatele Marka Šíšy (bývalý partner pařmenky Agáty Hanychové). S ním se seznámila na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech.

Česká Miss 2010 - Jitka Válková

Taťána Kuchařová - první česká Miss World

Česká Miss Lucie Hadašová

Nejvíce sexy Miss

Sexy Nikol Moravcovou můžete obdivovat v naší bohaté fotogalerii, umístěné pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies