Netbook Nokia Booklet 3G

V dnešním článku Vás seznámíme s novinkou od společnosti Nokia, která představuje svůj první netbook. Netbook Nokia Booklet 3G má svým budoucím majitelům rozhodně co nabídnout.

Fotografie notebooku Nokia Booklet 3G

Těšte se na netbook Nokia Booklet 3G

Vzhledem ke své velikosti 264 x 185 x 19,9 milimetrů a displeji s úhlopříčkou 10,1" při rozlišení 1280 x 720 bodů, se řadí Nokia Booklet 3G do kategorie netbooků. Navíc váha 1,25 kilogramů je také příjemnou třešničkou na dortu. Přístroj má hliníkovou konstrukci s elegantní kombinací černé a stříbrné barvy. Na výběr budou mít zákazníci ze 3 barevných provedení horního víka - bílého, černého a světle modrého.

Jaké technické parametry můžeme u této novinky očekávat?

U netbooku Booklet 3G nalezneme procesor Intel Atom Z530 s frekvencí 1,6 Ghz a 1GB operační paměti. Veškerá data lze ukládat na 120 GB pevný disk s 4200 otáčkami za minutu. Kromě standardního Wi-Fi 802.11b/g/n modulu a Bluetoothu nalezneme u nového netbooku mobilní připojení přes 3G/HSPA a slot pro SIM kartu (vyměnitelnou za chodu). Bonusem pro uživatele je také zabudovaná GPS navigace a software Ovi Maps od stejného výrobce. Ve standardní výbavě nechybí ani integrovaná webkamera, čtečka paměťových karet, HDMI konektor či trojice USB portů. Dle údajů výrobce by měla být výdrž baterie bez nutnosti zapojení do elektrické sítě až 12 hodin.

Za kvalitu a luxusní vzhled se platí...

Prodej netbooku Nokia Booklet 3G má být oficiálně zahájen v únoru příštího roku. V některých internetových obchodech si jej můžete zamluvit již nyní. Cena tohoto kvalitního kousku s luxusním designem se bude v přepočtu pohybovat okolo 18 500 korun. Netbook Nokia Booklet 3G bude dodáván s předinstalovaným operačním systémem Windows 7 od Microsoftu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies