Netbook IdeaPad S12 s technologií nVidia ION

Představujeme Vám novinku od společnosti Lenovo – netbook nesoucí označení IdeaPad S12. Čím nás, krom technologie nVidia ION, může překvapit?

Fotografie Netbooku IdeaPad S12 s technologií nVidia ION

Stylový design v podání značky Lenovo

Nový netbook od společnosti Lenovo, s označením S12, se pyšní rozměry 296 x 230 x 28,9 milimetrů a váhou pohybující se okolo 1,5 kilogramu. 12-ti palcový displej s LED podsvícením nabídne tradiční rozlišení 1280 x 800 obrazových bodů. Díky již výše zmiňované platformě nVidia ION s HDMI konektorem, lze přenášet obraz ve vysokém rozlišení na externí monitory a televizory. Těšit se můžeme také na plnohodnotnou klávesnici a multidotykový touchpad (ten je možné ovládat více prsty najednou). Vybrat si můžeme ze dvou barevných provedení - černého a bílého.

Jaké překvapení si pro nás netbook IdeaPad S12 překvapil?

Uvnitř nového netbooku Lenovo IdeaPad S12 nalezneme procesor Intel Atom N270 s frekvencí 1,6 GHz. K dispozici bude mít jeho majitel pevný disk s kapacitou 160GB až 320GB s rychlostí 5 400 otáček za minutu a 2 GB operační paměti typu DDR2. Ve standardní výbavě nechybí ani 3 USB porty, čtečka paměťových karet 4 v 1, vestavěná 1,3Mpx webkamera nebo bezdrátové adaptéry WiFi a Bluetooth.

Výdrž baterie se pohybuje od 2,5 do 5 hodin, bez potřeby zapojení do elektrické sítě (se šestičlánkovou baterií lze očekávat přibližně 5 hodin provozu, s tříčlánkovou o polovinu méně).

Zajímá Vás cena?

Cena netbooku IdeaPad S12 s technologií nVidia ION se pohybuje okolo 12 000 korun. K dostání je tato novinka ve 2 verzích - na standardní platformě Atom s integrovaným grafickým čipem Intel GMA 950 a také s ION platformou, která ukrývá grafický čip GeForce 9400. Samozřejmostí bude také úsporný procesor Intel Atom. GeForce 9400 podporuje hardwarovou akceleraci Full HD videa, DirectX 10, CUDA a  PhysX. Netbook IdeaPad S12  se dodává s předinstalovaným operačním systémem Windows 7 Home Premium.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies