Nejžádanější manekýny roku 2011

Daga, Daphne, Mélodie, Fei nebo Arizona... Pokud se vám v očích nemihnul ani záblesk poznání, netruchlete. Vaše mezery ve vzdělání rychle a rádi zacelíme. Oněch pět zmíněných slečen totiž patří mezi ty, jejichž kariéra ve světě módy strmě stoupá a návrháři se o ně perou, takže je na čase podívat se jim na zoubek.

gazeta.pl

Stálice versus omladina

Karlie Klosswordpress.com

Svět manekýn a modelek se mění rychleji než duševní rozpoložení Ivety Bartošové. Nejzdatnější vyloví z paměti jména jako Karlína Kurková, Natalia Vodianova nebo Miranda Kerr, opravdoví machři přes manekýny hodí do placu ještě Anju Rubik a Karlie Kloss. Jenže ouha, návrháři už hrábli do jiných, svěžejších zásob. Posuďte sami, co za kočičky se jim podařilo ulovit. Jedno je jisté – možná to nejsou tak úplně vaše typy (pokud si nepotrpíte na anorektičky), ale vloni patřily mezi nejzaměstnanější manekýny. Nožky si ošoupaly na desítkách přehlídek a hadříky na ně věšeli návrháři těch nejzvučnějších jmen pracující pro ještě zvučnější značky.

Č. 5: Mélodie Monrose

Mélodie Monroseblackandtrendy.com

Sotva 19letá čokoládová fešanda z Martiniku je přirovnávána ke slavnější Naomi Campbell. Údajně je spojují moc povedené nožky a pohled divoké šelmy. Mélodie zatím ještě nemlátí svůj personál, ale to možná ještě teprve přijde.

Číslo 4: Fei Fei Sun

Fei Fei Sunbeautyisdiverse.com

Číňanka Fei dokazuje, že kromě průmyslu Čína už začíná válcovat i haute couture.

Číslo 3: Daphne Groeneveld

Daphne Groeneveldhola.com

Superblonďatá Daphne se šťavnatými rty je v podstatě ještě školačka. Ale hodně úspěšná. Ve svých 16 letech tahle Holanďanka s krkolomným jménem už pár sezón boduje jako múza dvorního návrháře Givenchy Riccarda Tisciho.

Číslo 2: Daga Ziober

Daga Zioberradikal.ruLehce ušatá Polka Daga je oblíbenkyní Calvina Kleina, pro kterého pravidelně předvádí. Kromě jeho přehlídek se během posledních fashion weeks objevila ještě asi na 60 předváděcích pódiích.

Číslo 1: Arizona Muse

Arizona Museflavor-magazine.com

„Arizona, Arizona, to je pravých mužů zóna…“ A pravých manekýn taky. Jak už jméno napovídá, Arizona je Američanka jak poleno. V roce 2011 se rozjela jak lokomotiva a je hodně v kurzu. Její přítomnost otevírá nebo zavírá (podle přání pořadatelů) ty nejprestižnější přehlídky a show. Stala se novým ksichtíkem značek Prada a Yves Saint Laurent.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies