Nejlepší rozlučka se svobodou

Nejkrásnější tanečnice v Praze, luxusní pití, doutníky a speciální show pro oslavence. To vše může být součástí Vaší rozlučky se svobodou, pokud ji uspořádáte v night clubu Goldfingers v Praze.

Ženská ňadra v dlaních dvou ženských rukou

Tento nejstarší pražský night club najdete na Václavském náměstí, kousek od zastávky metra Můstek, tedy v centru nočního života hlavního města. Sláva tohoto klubu už dávno překonala hranice České republiky a ověřit si nadšené vyprávění svých přátel sem jezdí turisté z celého světa. Ano, návštěva v Goldfingers je opravdu hluboko do mysli se vrývajícím zážitkem.

A vzhledem k tomu, že jsou to právě rozlučky se svobodou, na co se tento klub specializuje, mělo by to být toto místo, kde uspořádáte svoji poslední mládeneckou party!

Ptáte se proč?

V Goldfingers najdete ty nejkrásnější tanečnice z Prahy. Přesvědčit se můžete na titulní stránce červencového vydání časopisu Playboy, kde najdete jednu z tanečnic tohoto klubu. Velké návštěvnosti se těší i profil Goldfingers na Facebooku. Co jiného, než ty nejblýskavější diamanty mezi tanečnicemi, si můžete na své rozlučce se svobodou přát?
Ano, možná je to zábava, hektolitry kvalitního pití a bedny kvalitních doutníků. To vše má Goldfingers také! Kromě striptýzu nádherných dam na pódiu, stole před Vámi či soukromém salónku si můžete (resp. nastávající ženich) užít speciální show na pódiu, v rámci kterého si můžete užívat nepřerušované pozornosti tanečnic.

Pokud jde o pití, je jedno, jaký typ alkoholu máte nejraději, v Goldfingers najdete vše od piva, šampaňského, whisky, rumu, vodky, tequily až po gin, slivovici, ferneth a absinth. Během večírku v Goldingers pak běžně dochází ke kouření. Opravdu jen malá část návštěvníků totiž dokáže odolat pravým kubánským doutníkům značky Cohiba.

Teď už to víte!

Teď už tedy víte, že lepší místo pro uspořádání rozlučky se svobodou nenajdete. Přijďte si tedy užít poslední jízdu svého mládeneckého života do tohoto klubu. Rezervujte si už teď stůl pro Váš speciální večer.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies