Nejlepší hračka? Její prsa

Pokud nejsou kozičky zrovna tak mrňavý, že si s váma můžou hrát akorát tak na schovávanou, existuje skoro nekonečné množství blbostí, které se s nima dají podniknout. Takže krok číslo jedna - pořiďte si nějaký ten chodící a mluvící pár vašich nejlepších kamarádek, a krok číslo dva - inspirujte se tímhle článkem, abyste věděli, jak na ně správně šáhnout.

Fotografie dámského dekoltu v černorůžové podprsence

Takovej přední zadek

Zdroj: tizona.wordpress.comAno, prsa mají i praktickou funkci, a sice jako nejelegantnější design uchovávání mléka. Na těch lidských je ale něco zvláštního - jsou v průměru mnohem větší než prsa ostatních samic z říše savců. A díky bohu za to. Čím to ale je Důvod je údajně celkem prostý - jak se člověk začal pohybovat vzpřímeně, nastal mu při sexu menší problém. Do té doby byl totiž vzrušující akorát zadek, protože při souloži zezadu nic moc jiného není vidět a nic jiného ani není nijak zvlášť potřeba. Vzpřímený postoj si ale vyžádal sex zepředu a za tím účelem byly prostě povětšinou přitažlivější ty ženy, které vypadaly, jako by měly "zadek" alias dvě kypré polokoule i zepředu. A jaké z toho vyplývá ponaučení Opovažte se stydět za to, že na ně ženským čumíte. Ať si o tom myslí nebo říkají co chtějí, je to v nás geneticky zakódované (budeme k tomu určitě mít i speciálně vycvičená centra v mozku). A je to naprosto nezbytné pro přežití druhu. A vůbec, ženská prsa si naši pozornost po právu zaslouží. Když nějaká upoutají naši pozornost, je to vlastně kompliment. Ženy prostě nedokážou  prsa pořádně docenit. Mějte to na paměti, když se na ně budete snažit šáhnout - aby z toho byla holka nadšená, je potřeba být poněkud kreativní.

 

Erotogenní zónou směle k cíli

Zdroj: blankalupomeska.blog.czPrsa jsou sice na seznamu všeobecně uznávaných erotogenních zón, ale může se vám snadno stát, že je na vás vaše partnerka bude všelijak používat jako oblbovák, ale sama z toho nic moc mít nebude, když se jimi budete kochat. To vám může stačit, ale osahávání jenom pro osahavání není ta pravá zábava. Mnohem lepší je tím partnerku taky řádně rozpálit, a ne unudit k smrti nebo uspat. Proto je důležité vědět, že zdaleka nejcitlivější jsou bradavky a soustředit se především na ně, ať už se konkrétně snažíte o cokoli. Základní přístupy jsou dva, a je docela dobře možné, že jeden z nich se jí bude líbit mnohem víc než ten druhý. Buďto můžete být jemní nebo drsní. Jemná varianta spočívá v hlazení bradavky dlaní. Můžete prsa i pevně držet, ale to nemá jiný než čistě psychologický efekt, který se vůbec nemusí dostavit. Pusou a jazykem pak prsa samozřejmě můžete ještě ožužlávat a taky lehce sát. Drsná varianta pak začíná lehkým okousáváním a končí kroucením bradavkami. Při troše štěstí, taky se dá pokračovat piercingem nebo jinou kruťárnou. To všechno může dost bolet, ale divili byste se kolik lidí to vzrušuje. Jako sladkou třešničku na dortu se pak určitě nebojte aplikovat na poprsí třeba šlehačku, med, čokoládovou polevu nebo něco podobného. A pak to samozřejmě ihned ekologicky zlikvidujte. A konečně, pokud s tím nebude mít vaše partnerka problém, můžete se navíc k prsům přiblížit i s libovolnými jinými údy. A udělat se...si tam, co jen budete chtít.

 

Prsní faily a fouly

Zdroj: fapit.netPrvní fail, který může nastat, je samozřejmě vaše neschopnost rychle rozepnout její podprdu. Jestli máte pochybnosti o vlastní zručnosti, radši si půjčte podprsenku od sestry a trénujte na polštáři. Obvykle se jedná o variaci na háček, takže nebojte, nepotřebujete k tomu doktorát z mechaniky. Kdybyste se to naučili jednou rukou, poskytlo by vám to značnou výhodu - můžete ji svlékat na více místech najednou nebo zároveň ošahávat nebo odvádět pozornost zuřivou gestikulací. Aby ale v zápětí nenastal foul ze strany vaší milované, a sice že po jejím úspěšném odpodprsenkování ji vypadnou vycpávky a nic tam nezůstane. To je ženský ekvivalent srolované punčochy ve slipech a to nikdy nepotěší. Je to nečestné a podlé a nenechte si to líbit. Podprsenky jsou vůbec zrádné. Často mají tak pevnou konstrukci, že fungují skoro jako brnění nebo pás cudnosti. Osahávat osobu ženského pohlaví přes podprsenku je téměř naprosté plýtvání energií a akorát si tím namůžete loket nebo zápěstí. Další problém můžou představovat umělá prsa. Sice můžou vypadat líp na pohled, ale nezřídka mívají jinou konzistenci na dotek a, co je hlavní, žena v nich má mnohem menší cít než v těch pravých, made in nature. Snažit se ji proto vzrušit hraním si s jejími džbány se pravděpodobně mine účinkem. Ještě podstatně víc než normální neumělé hraní si s džbány. Ona to nemusí dát najevo, ale faktem zůstává, že to bude celkově převážně k ničemu. Dejte si tedy pozor na veškerou umělost a neumělost. Hraní si s všelijakým ženským párovým ovocem zkrátka není jen tak.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies