Samuraj.cz

Nejlepší bojovky online

Ondřej Sedláček

Pařmeni onlinovek zbystřete! Připravili jsme si pro Vás přehled těch nejlepších bojovek, které se dají hrát online a navíc zdarma na netu.

Alexander - Dawn of an Empire

V této onlinovce se z nás stane Alexandr Veliký, který musí chránit své království – tedy Makedonii. Cílem hry je spravovat a aktualizovat svou armádu, neustále zneškodňovat nepřítele a dobývat nová území. Hra je napůl tahová a napůl real-time strategie. Pochvalu si zaslouží jak hratelnost, tak také grafika.

Age of War 2

Druhá část jednoho z největších hitů online her je zpět. V ní staneme v čele armády, zdokonalujeme ofenzivní i defenzivní aspekty svých ozbrojených složek a porážíme nepřátelská vojska. Hra je založená na vývoji, projdeme si tak celé dějiny lidstva - od pravěku, přes středověk, současnost a dokonce i budoucnost. V budoucnosti se navíc setkáme s celkem drsnými zabijáckými stroji, které nahrazují lidské vojáky.

Hru si můžete zahrát například na www.flashghetto.cz

Battle mechs

Fanoušci akčních online bojovek by si tuhle rozhodně neměli nechat ujít! Battle mechs je o souboji dvou strojů, ovšem ne jen tak ledajakém! Čím více kol vyhráváme, tím se náš stroj zdokonaluje, dokud nedosáhne hranice nepřekonatelnosti. Ano, i to je možné...

Přesvědčit se o tom můžete na www.mojegames.cz

Sift Heads World Act epizode 6

Nikdy nekončící příběh Sift Heads opět pokračuje. Vinnie a jeho parta se snaží najít své nepřátele a zneškodnit je. Jak to tak ale bývá, rozhodně to nebude jednoduché – a to nejen proto, že hrdinové této hry získávají stále nové nepřátele... V této hře budeme muset dokončit desítky misí, pokud chceme dosáhnout úspěšného konce - každá mise je ale zcela odlišná od té následují.

Pokud tedy nevíte co s volným časem, hru si můžete zahrát zde

Myth Wars 2

Další povedenou onlinovkou je Myth Wars. Je to strategická hra, ve které je našim úkolem trénovat a vylepšovat své bojové jednotky za účelem dobití nepřátelských území. Kromě obvyklých scénářů boje, máme také možnost si zahrát například politické hry mysli, apod. Namísto obvyklé 3D grafiky, kterou vidíme dnes v mnoha hrách, zažíváme v Myth Wars vlnu nostalgie od krásné ručně malované 2D grafiky.

Zahrát si ji můžete na http://mw2.igg.com/

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.