Nejlepší bojovky online

Pařmeni onlinovek zbystřete! Připravili jsme si pro Vás přehled těch nejlepších bojovek, které se dají hrát online a navíc zdarma na netu.

Fotografie z Age of War 2

Alexander - Dawn of an Empire

V této onlinovce se z nás stane Alexandr Veliký, který musí chránit své království – tedy Makedonii. Cílem hry je spravovat a aktualizovat svou armádu, neustále zneškodňovat nepřítele a dobývat nová území. Hra je napůl tahová a napůl real-time strategie. Pochvalu si zaslouží jak hratelnost, tak také grafika.

Alexander - Dawn of an Empire

Age of War 2

Druhá část jednoho z největších hitů online her je zpět. V ní staneme v čele armády, zdokonalujeme ofenzivní i defenzivní aspekty svých ozbrojených složek a porážíme nepřátelská vojska. Hra je založená na vývoji, projdeme si tak celé dějiny lidstva - od pravěku, přes středověk, současnost a dokonce i budoucnost. V budoucnosti se navíc setkáme s celkem drsnými zabijáckými stroji, které nahrazují lidské vojáky.

Age of War 2

Hru si můžete zahrát například na www.flashghetto.cz

Battle mechs

Fanoušci akčních online bojovek by si tuhle rozhodně neměli nechat ujít! Battle mechs je o souboji dvou strojů, ovšem ne jen tak ledajakém! Čím více kol vyhráváme, tím se náš stroj zdokonaluje, dokud nedosáhne hranice nepřekonatelnosti. Ano, i to je možné...

Battle mechs

Přesvědčit se o tom můžete na www.mojegames.cz

Sift Heads World Act epizode 6

Nikdy nekončící příběh Sift Heads opět pokračuje. Vinnie a jeho parta se snaží najít své nepřátele a zneškodnit je. Jak to tak ale bývá, rozhodně to nebude jednoduché – a to nejen proto, že hrdinové této hry získávají stále nové nepřátele... V této hře budeme muset dokončit desítky misí, pokud chceme dosáhnout úspěšného konce - každá mise je ale zcela odlišná od té následují.

Sift Heads World Act epizode 6

Pokud tedy nevíte co s volným časem, hru si můžete zahrát zde

Myth Wars 2

Další povedenou onlinovkou je Myth Wars. Je to strategická hra, ve které je našim úkolem trénovat a vylepšovat své bojové jednotky za účelem dobití nepřátelských území. Kromě obvyklých scénářů boje, máme také možnost si zahrát například politické hry mysli, apod. Namísto obvyklé 3D grafiky, kterou vidíme dnes v mnoha hrách, zažíváme v Myth Wars vlnu nostalgie od krásné ručně malované 2D grafiky.

Myth Wars 2

Zahrát si ji můžete na http://mw2.igg.com/

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies