Samuraj.cz

Navigace MIO C710+

Lukáš Kamp

Navigace MIO C710+ je nejvyspělejší model mezi tzv. jednoúčelovými navigacemi do auta. Cestu si můžete naplánovat v klidu domova a navigace vás pak intuitivně i za pomocí české hlasové navigace dovede do cíle.

Něco o výrobci MIO

Donedávna u nás nebyl výrobce MIO vůbec znám a přitom se jedná o poměrně významnou společnost, která vyrábí nejen navigátory, ale i mobilní telefony. Vstup MIO na náš trh můžeme tedy považovat za velký úspěch.

Popis navigátoru MIO C710+

Navigátor MIO C710+ je nový model přenosné GPS s novými mapami, MP3 přehrávačem a fotobankou. Najdete zde podporu bluetooth a přijmu dopravních hlášení RDS-TMC.

Vlastnosti MIO C710+ Ovládání v češtině. Předinstalované mapy pro třicet států Evropy. 3D rozhraní pro navigaci, které zobrazuje situace z pohledu řidiče. Bluetooth s mikrofonem, který se dá použít jako hadsfree mobilu. Využití i mimo automobil. Skvělé vlastnosti navigátoru MIO C710+ Nejnovější mapové podklady s vynikající přehledností. Záznam trasy a její pozdější analýza. Funkce databáze policejních radarů s možností stupně upozornění. Informace o max. povolené rychlosti podle státu a komunikace. Automatický denní a noční režim. Upozornění na překročení max. povolené rychlosti podle státu a komunikace. Režim Osobní automobil, TIR, sanitka, Taxi, kolo, pěšky. Maximální výdrž baterie. Propracovaná funkce bluetooth pro přenos kontaktů mezi telefonem a PNA. Kompaktní rozměry. Mapy v navigátoru MIO C710+

Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Italy, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Norway, Portugal, Republic of Ireland, San Marino, Spain, Sweden, Switzerland, The Netherlands, United Kingdom, Vatican, Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Romania, Croatia, Bosnia & Hercegovina, Slovenia.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.