Naučte se oslovovat cizí ženy

Je krásná, sympatická, jak se k ní jen dostat a co říct? Máte s tím problém, stydíte se, máte nízké sebevědomí? Nebo je váš zájem tak velký, že nevíte, co říct? Není to vůbec těžké, stačí se jen rozhoupat.  S cizí ženskou mluvíte i v obchodě, v hospodě nebo na poště a je to snad pro vás nějaký problém? Vždyť o nic nejde, při nejhorším hrozí odmítnutí. V tom případě se svět nezboří. Staňte se expertem v oslovování něžného pohlaví.

muž a žena

Nervozitu nechte stranou

To je první krok. „Kdo se bojí nesmí do lesa“, tímhle příslovím se řiďte. Berte to jako hru, opravdu o nic nejde. Pokud se budete strachem třást a koktat, stěží zaujmete. Sklidíte leda nějakou ironickou poznámku a posměch. A strach porazíte nejlépe tak, že se k němu postavíte čelem. Nasaďte úsměv a strach a nervozita opadne.

Jak s ní mluvit?

Úplně normálně, na nic si nehrajte. Tady nehraje roli vaše peněženka, auto co stojí venku, ale jen vaše umění konverzovat. Zajděte za ní, pozdravte jí a povídejte o něčem zajímavém. Složte jí poklonu, ale pozor ne takovou co se týče jejího vzhledu, spíše pochvalte její názor, úsudek. Buďte zábavný. Ženy sice tvrdí, že je přitahují milí a hodní muži, ale není to pravda. Sebevědomý, přidrzlý chlap je pro ně výzvou. Nesnažte se být za každou cenu zajímavý, nikdy nelžete a nemluvte jen o sobě, to opravdu odradí po pár větách. Spíše ji nechte, ať mluví o sobě.

Řeč těla

Řeč vašeho těla hraje velkou roli v oslovení. Někdy je důležitější než celá vaše řeč. Zapomeňte na frajerský postoj, rozkročené nohy a ruce složené na prsou, to fakt ne. Pozor, ať během hovoru příliš negestikulujete rukama. Jakým způsobem a  tónem hovoříte a jaký postoj u toho zaujímáte je důležitější než to, co říkáte.

Vzbuďte zájem

Ženu je třeba okouzlit, nalákat, zkrátka je třeba u ženy vzbudit zájem. Sdílejte s ní emoce a zážitky. Ženské lépe reagují na zdravě sebevědomé pány. Už tím, že ji oslovíte, určitou míru sebevědomí prokážete.

Pozor na trapné ticho

Chlap by měl vědět, kdy nastal čas rozhovor ukončit a odejít. Nenechte váš rozhovor dojít do mrtvého bodu. Opravdu trapná situace, když nastane ticho a pak to zachraňujete kecáním o počasí a podobně. Tady platí přísloví „ V nejlepším se má přestat “.

Jak na to v baru?

Narazil jste na ni v baru a chcete ji oslovit. Mám si k ní hned sednout nebo se jen vedle ní postavit a stát? Nikdy se nestavte přímo před ni, zasahujete tak do jejího vlastního prostoru, což není příjemné. Ani se jí nedotýkejte, může to působit dotěrně. A posadit se k ní? Raději vyčkejte, až vám to sama nabídne nebo se zeptejte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies