Samuraj.cz

Nákup v sexshopu? Okořeňte si váš sexuální život

Kateřina Řehořová

Máte pocit, že sex s vaším partnerem, nebo partnerkou už není to co býval? Nenajdete příhodnější dobu pro trochu experimentování. Stačí navštívit sexshop online,  tady se o vás a váš sexuální život postarají. Naprostou samozřejmostí je absolutní diskrétnost a ochrana soukromí.

Stále více lidí navštěvuje sexshop

Tohle povyražení rozhodně není pro každého. Sexshop navštěvují z velké části hlavně muži. Slabší a stydlivější nátury se budou dlouho rozmýšlet, jestli obchod se zbožím pro vylepšení sexuálního zážitku navštívit a nakonec se stejně rozhodnou, že sexshop nenavštíví, protože většina lidí si myslí, že do tohoto typu obchodu chodí nejčastěji samí úchylkové a prostitutky. Tenhle problém může vyřešit diskrétní eshop, tady koupíte kvalitní erotické pomůcky a vůbec nikdo o tom nemusí vědět. Zboží si můžete osobně převzít v neprůhledné obálce a pokud to máte daleko, nechte si jej zaslat diskrétně až domů. Nikdo nepozná co se v očekávaném balíčku schovává.

Co koupí muž a co žena

Určitě vás zajímá co se dá v takovém běžném sexshopu koupit Seženete zde všechno od erotického spodního prádla, přes DVD s erotickými filmy, až po vibrátory pro ženy a další různé pomůcky k sexuálnímu uspokojení.

Muži asi nejčastěji sáhnou právě po DVD, nebo třeba jako dárek pro svou partnerku koupí spodní prádlo, ale čím dál častěji i vibrátor.

Naproti tomu ženy asi nejvíce kupují vibrátory. Tyto se pohybují v cenovém rozmezí od několika stovek až po několik tisíc korun.

Samozřejmě i tady platí, že za kvalitu si připlatíte a určitě je lepší sáhnout po dražším výrobku, protože ty jsou vyrobeny z lékařského silikonu, jsou tak hypoalergenní a nehrozí vám, že chytnete nějakou infekci.

Sexshop LaPassion.eu zákazníkům nabízí zajímavý věrnostní systém. Tak proč si neokořenit intimní život nákupem erotických hraček za příznivé ceny!

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.