Nahota jako prevence dopravních nehod

S nehodami, které byly zaviněny rychlou jízdou, se potýkáme dnes a denně a doposud jsme nenašli řešení, jak donutit řidiče, aby rychlostní limity dodržovali. Nepomohlo ani zavedení bodového systému či zvýšení finančních sankcí za tento přestupek. Jinak je tomu však v Rusku, kde vymysleli originální způsob, jak řidiče donutit sundat nohu z plynu.

Fotografie polonahých žen pózující s dopravními značkami

Na dálnici v oblasti  Nižnij Novgorod v Rusku se v pondělí uskutečnila originální akce, která měla přesvědčit řidiče, aby svá vozidla zpomalili. Ptáte se jak? Odpověď je naprosto neuvěřitelná. Klasické dopravní značky byly nahrazeny téměř nahým ženským tělem. Skutečně! Ruské ženy se svlékly do půl těla a procházely se po okraji dálnice držíce rukama piktogramy určené pro řízení a regulaci silničního provozu na pozemních komunikacích. Výsledek této akce byl více než uspokojující. Rychlostní snímače prokázaly, že téměř všichni řidiči okamžitě zpomalili a začali obdivovat ladné křivky obnažených ženských těl. A co vy? Zpomalili byste také?

 

polonahá žena držící značku rychlostního limitu

Zdroj: liveleak.com

Celé video ke shlédnutí:  http://www.liveleak.com/view?i=327_1376491399

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies