Nahá těla a brnění, to je nový Pirelli 2011

Přivítejte nový kalendář Karla Lagerfelda, "Mythology". Dlouho očekávaných 36 fotografií (ano, opravdu 36, i když rok má jen 12 měsíců) dostalo inspiraci sochami z dob antického Řecka a Říma - nahá těla s helmami, korzety a někdy i bez... Prohlédněte si bohyni Julianne Moore, Dariu Werbowy, Erin Wasson a další.

Černobílá fotografie nahé ženy s lukem a šípem

Z dílny Karla Lagerfelda konečně vzešel tak dlouho očekávaný kalendář pro následující rok, Pirelli 2011. Reflektuje jednu z jeho největších vášn í- řeckou a římskou mytologii, příběhy o statečnosti a bozích. Tahle vášeň Lagerfelda inspirovala k nafocení 36 soch - všechny jsou černobílé, aby se co nejvíce podobaly opravdovému mramoru. Stejně tak chtěl nebarevností zvíraznit kontrast mezi dokonalým tělem a střídmým kovem.

Kromě relativně neznámých tváří (v branži určitě známí jsou, jen zatím nemají profláknutá jména), si můžete všimnout výrazně pihatého těla herečky Julianne Moore.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies