Nahá Miranda Kerr pro kalendář Pirelli 2010

Andělská tvář a sexy křivky. Ano, přesně tak bychom mohli ve zkratce popsat žádanou australskou modelku (a také přítelkyni Orlanda Blouma) Mirandu Kerr. Tato sexy kráska nově nafotila sexy fotky pro kalendář Pirelli 2010. Pojďte se společně s námi pokochat její krásou.

Sexy Miranda Kerr - něco málo ze života

Dlouhonohá krasavice Miranda Kerr se narodila 20.dubna 1983 v Sydney v Austrálii. Své dětství strávila v městečku Gunnedah, kde byly její hlavní zábavou závody na motorkách a jízdy na koních. O pár let později se Miranda s rodinou přestěhovala do Brisbane. A právě v té době (tedy v Mirandiných 13-ti letech) se začala datovat její hvězdná kariéra modelky. Vyhrála  modelingovou soutěž magazínu Dolly, týden před 14. narozeninami odletěla do Sydney nafotit svou první sérii fotek.

Pro zajímavost:

Mirandiny první oficiální fotky pro časopis Dolly vyvolaly poměrně velký rozruch. I když byla Miranda na fotkách zcela oblečená, někteří jedinci ji nařkli, že propaguje dětskou pornografii.

Z australské vesničanky supermodelkou

Miranda je zářivým příkladem toho, že cesty osudu jsou nevyzpytatelné.  I přes počáteční problémy v modelingové branži se Miranda nevzdala a začala se práci věnovat naplno.

Z počátku fotila pro různé surfařské značky (zejména australské a asijské). V roce 2004 se přestěhovala do New Yorku, kde se pravidelně účastnila různých módních přehlídek a pózovala pro časopisy Elle, Vogue či Harper´s Bazar.

Miranda byla také tváří značky Maybelline, o rok později se stala součástí andělského týmu prestižní firmy Victoria´s Secret.Od té doby je tato sexy modelka spojována zejména s touto značkou. Občas si tato sexy dlouhonohá modelka střihne i nějakou malou roli na filmovém plátně. Objevila se například v sitcomu How I Met Your Mother.

Pro zajímavost:

„Andělský" tým firmy Victoria´s Secret je jakousi „první" ligou v modelingu. Své místo v týmu má i Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Karolína Kurková, Heidi Klum a Adriana Lima. Miranda se podle časopisu Forbes řadí na 10. místo nejlépe vydělávajících modelek.

Nahá Mirranda Kerr v kalendáři Pirelli 2010

To, že Miranda nemá s nahotou problém, dokázala již několikrát. Shlédnout jsme ji mohli například v časopise Roling Stones. Krásná plavovláska se nyní opět odhalila na fotkách Pirelli kalendáře pro rok 2010.

Pro zajímavost:

V kalendáři Pirelli pro rok 2010 se objeví také Abbey Lee Kershaw nebo Catherine McNeil. Fotografie vznikaly pod taktovkou amerického fotografa Terryho Richardsona.

Ze soukromí

Miranda již přes rok a půl randí s idolem mnoha ženských srdcí Orlando Boomem (hlavním hrdinou filmu Piráti z Karibiku).Nyní se spolu rozhodli žít, bude je tedy čekat stěhování. Nechme se překvapit, kdy příjde na řadu svatba a také první potomek.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies