Na jaký muzikál ji určitě letos vemte

Většina žen miluje muzikály. Chcete jí potěšit, aniž byste se sami ukousali nudou? Vybrali jsme pro vás tři muzikály, při kterých zažijete napětí, erotiku i záchvaty smíchu.

Zpěvačka Lucie Bílá v muzikálu Carmen

www.hdk.czMuzikál Producenti – propadák hitem!

Když se řekne muzikál, každý patrně začne chrlit slova jako je Carmen, Exculibur, Robin Hood, Drákula nebo Kleopatra. Málokdo ví o existenci díla jménem Producenti. Chyba. Když se začal tento muzikál hrát v Americe, získal 12 ze 14 možných ocenění. Dnes se hraje také ve Velké Británii, Izraeli, Itálii, Dánsku, Španělsku, Maďarsku, Švédsku a Rakousku. Děj se odehrává v New Yorku v roce 1959. Neúspěšného divadelního producenta napadne stvořit úplný propadák, od investorů na dílo vybrat mnohonásobně více peněz než je potřeba a rozdíl mezi ziskem a náklady si pak ponechat. K tomu je ale třeba najít toho nejhoršího režiséra. Výsledný muzikál o Hitlerovi nakonec není fiaskem, ale naprostým hitem.

Čekají vás dobové kostýmy, skvělé herecké výkony a především - dvě hodiny nepřetržitého záchvatu smíchu! Na Producenty si zajeďte do hudebního divadla Karlín.

www.prazsky.denik.czRobin Hood – proč se může slaďák hodit

Ženy milují hrdiny a Robin Hood, to je hrdina s velkým H. Na tomto muzikálu je ale výjimečné to, že hlavní roli získali vítězové talentové show Cesta ke slávě, kterou loni uváděla TV Prima. Zeptejte se drahé polovičky, jistě bude vědět.

Ačkoli příběh o bláhovém chlapíkovi, který bohatým bral a chudým dával, velmi dobře znáte, vyplatí se vám na muzikál zajít - partnerka se bude v dramatických chvílích tisknout k vaší paži, při romantických scénách ji patrně zvlhnou oči - připravte si kapesníček, polibek na tvář a v tu chvíli budete hlavním hrdinou vy. Divadlo Kalich.

www.carmen-musical.comSexy muzikál Carmen

No samozřejmě, úchvatná Lucie Bílá, skotačící na pódiu ve vysokých kozačkách a červeném koženém korzetu, nemůže ve výčtu nej muzikálů na rok 2011 chybět! Obzvláště když se na tvorbě muzikálu podíleli i hollywoodští profíci jako je Frank Wildhorn (hudba), Gabriel Barre (režisér) nebo Norman Allen (libreto). Že vám tato jména nic neříkají Nevadí, nám taky ne. Hlavní je výsledek – velkolepá podívaná může směle konkurovat muzikálům v americkém Brodwayi! Odvážná cirkusová čísla, hvězdné obsazení, lehce erotické scény a bravurní výkony naší zlaté Lucky, no řekněte, kdo by odolal Muzikál uvádí divadlo Ta Fantastika, jehož majitelkou je samotná Lucie Bílá - jak jinak.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies