Muži a tchyně - je to nekonečný boj?

Vztahy mezi lidmi v různých věkových kategoriích jsou někdy složité. Někdy se z toho stane dokonce boj “kdo s koho” nebo “ať zvítězí ten lepší”. Není to zbytečné? Proč si přidělávat další stres a zatěžovat se zbytečnými problémy. Nikdo přeci není dokonalý a každá situace se dá zvládnout. Přistupujte k životu pozitivně a pocítíte změnu.

Snímek zachycující muže v bílé košili s kravatou a rukama v pěst

Tchyně jsou již odedávna jedním z důvodů, proč jsou vedeny hádky a dlouhé diskuse. Problémy s tchyněmi mají nejen ženy, ale i muži. U žen a jejich tchyní jsou vztahy více komplikované než u mužů, protože ženy snášejí mnohem hůře kritiku na svou osobu. Je to tak. Ženy chtějí být v každé situaci dokonalé a připravené na všechny eventuality. Řídí se svými zásadami a případné rady od další ženské berou jako útok na jejich osobu, styl života, prostě je to pro ně okamžik vyhlášení války.

 

Muži to zvládají se svými tchyněmi bravurněji a s větší elegancí, to se jim musí uznat. Ale jsou mezi vámi i takoví, kterým matky jejich manželek dělají ze života peklo. Existuje mnoho podob tchyní, které vám budou rády vytvářet život plný utrpení, ale my vám poradíme, jak s nimi budete vycházet. Ti muži, kteří se svou tchyní vycházejí dobře a navzájem si respektují své hranice, by se měli radovat, neboť měli štěstí a našli ideální tchyni.

 

Tchyně, která je silně mateřsky založená

 

Pro tenhle typ budou vždy na prvním místě děti. Vždy budou středobodem jejich vesmíru, a i když jsou jejich děti šťastné, málokdy si toho všimnou. Tato tchyně vám sice bude poskytovat až příliš velké množství rad do života, ale většinou to opravdu myslí dobře. Zbytečně ji proto “nepopichujte” a reagujte přiměřeně. Vždycky si to můžete vyslechnout a druhým uchem pak pustit ven. Pokud ale začne překračovat vámi stanovené hranice, kam se plést nesmí, umírněte ji. Jakmile je jednou poruší a vy nic neuděláte, už se toho nezbavíte.

 

Plukovnice

 

Tady to u vás bude fungovat jako v armádě. Spoustu věcí vám jen oznámí, nikdy se neptá na vaše názory, a když ji zklamete, jedná s vámi jako s dezertérem. Tady vám musí pomoci vaše žena. Musí se postavit na vaši stranu. Vzal jste si přece ji, ne její matku. Pomůže také přistupovat v komunikaci stejným způsobem jako vaše tchyně.

 

Osamělé a fixované na vlastní problémy

 

Touží po přehnané pozornosti. Strhává na sebe pozornost. Pořád si stěžuje na svůj složitý život, že je sama, že ji kvůli vás opustila dcera a vyčítá vám, že ji za ní nepustíte ani na návštěvu. Je vhodné tchyni ukázat, že ji respektujete a že si jí vážíte. I když ji zrovna nemusíte, respektovat byste ji měl. Ale žena by měla stát po vašem boku a respektovat hlavně vás a vaše rady. Když si vaše žena chodí neustále nechávat radit od své matky, probírá s ní i výběr vaší dovolené, nakonec se i může stát, že se nechá ovlivnit matkou a na ničem co řeknete nebo uděláte jí už nebude záležet. Pokud bude u vaší ženy na prvním místě její matka a vás bude brát jako svého zvířecího mazlíčka nebo hračku na hraní, pak od ní rychle utečte. Na prvním místě se má vždy respektovat, ctít a milovat váš životní partner.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies