Samuraj.cz

MS ve fotbale - vydrží to ženy?

kloffin kloffin
Fotbalová horečka den ode dne stoupá. Fanoušci netrpělivě hledí do kalendářů a vzhlížejí k 9. červnu. A manželky a přítelkyně se děsí. Mají proč! Mezi muži totiž koluje nebezpečný dokument, který je staví na měsíc do ofsajdu.
Nařízení o pravidlech chování manželek a partnerek během MS ve fotbale Německo 2006 § 1 V době od 9. 6. 2006 do 9. 7. 2006 je manžel/partner absolutním vládcem nad TV přijímačem a dálkovým ovládáním.
§ 2 Manželka/partnerka se v uvedené době mlčky věnuje domácím pracem.
§ 3 Před každým zápasem je třeba manželovi/partnerovi donést k televiznímu křeslu přepravku vychlazeného piva, přičemž důraz se klade na slovo vychlazené.
§ 4 Manželce/partnerce je přísně zakázáno zdržovat se v místnosti s televizí během zápasů.
§ 5 Během přestávky má manželka/partnerka právo na 15 minutový vstup do televizní místnosti, aby mohla vyprázdnit popelníky a vyměnit prázdne pivní láhve plnými chlazenými láhvemi. Pokud je o to zájem, podává různé chuťovky. Šustění obalů je však nepřípustné. Verbální komunikace je zakázána.
§ 6 Nejpozději půl hodiny před začátkem zápasu je třeba manželovi/partnerovi připravit s láskou zpravidla teplé jídlo. I v této chvíli však musí být ústa manželky/partnerky zavřená, aby nebyl manžel/partner rušený při mentální přípravě na nadcházející zápas.
§ 7 Během MS ve fotbale je třeba se vyvarovat jakékoliv činnosti sloužící rozmnožování. Je zákazáno nosit oblečení, které by mohlo u manžela/partnera vyvolat touhu po takovéto činnosti.
§ 8 V případě, že manžel/partner dovolí manželce/partnerce podívat se minutu dvě na průběh hry, musí se tato zdržet veškerých projevů a otázek, které by prozradily její nedostatečnou úroveň fotbalovo-technického intelektu (např: Co to je ofsajd?). Okamžitým vykázáním z místnosti budou ohodnoceny poznámky typu: "Ach, ten Beckham dnes zase vypadá úžasně."
§ 9 Jestliže manželka/partnerka neporuší ani jednou ustanovení z předchozích odstavců, manžel/partner je povinen odměnit manželku/partnerku tím, že

a) nerozleje pivo
b) nanadrobí v okruhu 3 metrů kolem svého trenérského (televizního) křesla
c) při spotřebě jídla uvedného v §6 nebude stále připomínat kulinářské schopnosti své matky.
§ 10 Nařízení nabývá účinnosti dne 9. června 2006, 2 hodiny před zahájením MS ve fotbale 2006.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.