MS ve fotbale - Šmicer na MS zřejmě neodjede

Ačkoliv Vladimír Šmicer se zraněním pravé nohy bojuje už od února, jeho stav se zdá se nelepší. Záložník české reprezentace musel po první ostrém tréninku odstoupit a jeho start na mistrovství světa je ohrožen.
Fotografie zachycující dva hráče fotbalu při tzv. "skluzu"

MS ve fotbale - Šmicer se zranil na tréninku

Český reprezentační záložník se opětovně zranil při nácviku střelby na soustředění české reprezentace v rakouském Seefeldu. Šmicer až do úterka pouze vyklusával a prováděl speciální cviky. Jeho první náročnější trénink v plném nasazení však nedopadl dobře. Fotbalista si stěžoval na to, že ho ve zraněné noze nepříjemně píchlo a musel přípravu přerušit. Poté zamířil s lékařem českého mužstva na vyšetření do nemocnice v Innsbrucku.

MS ve fotbale - času už moc nezbývá

Šmicer se s podkolenní šlachou na pravé noze trápí už od konce zimy, ale úterní incident ukázal, že se zatím se zraněním nepodařilo nic zásadního udělat. Jak potvrdil po návratu z nemocnice lékař Jiří Fousek, Šmicerů stav je vážný a pravděpodobně ho až do začátku šampiónatu čeká pouze lečba, tudíž nestihne ani jeden přípravný zápas. Do konce soustředění se do plné přípravy určitě nezapojí a další upřesňující informace budou oznámeny nejdříve za týden.

MS ve fotbale - Brückner má o čem přemýšlet

Trénera reprezentace, Karla Bücknera, Fouskova zpráva příliš nepotěšila. Šmicer je zkušený hráč, se kterým trenérský mág najisto kalkuloval ve svých plánech. Ale s případnými komplikacemi počítal, a tak se nečekaně otevírá prostor pro nahrádníka pro německý šampiónát, kterým je Libor Sionko. Brückner ještě nechce předjímat, kdy o konečné podobě reprezentačního mužstva rozhodne, ale sdělil alespoň, že konečné řešení padne určitě ještě před přesunem do dějiště mistrovství.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies