MS v ledním hokeji 2015 odstartovalo!

Fandíte lednímu hokeji? Rádi sledujete ligové zápasy nebo jenom zápasy na nejvyšší úrovni? Konečně přišel okamžik, na který se těšili všichni milovníci ledního hokeje – mistrovství světa. Je to v pořadí už 79. ročník soutěže. Letos máme to štěstí, že se koná v České republice. Ostrava přivítá MS v hokeji potřetí v historii. Poprvé to bylo v roce 1959, podruhé v roce 2004. Potřetí právě v letošním roce. Šampionát se bude odehrávat ve dvou městech České republiky. V Praze bude O2 aréna hostit skupinu A, kterou tvoří týmy Německa, Švédska, Rakouska, Lotyšska, České republiky, Švýcarska, Kanady a Francie. V ostravské ČEZ aréně se pak představí úřadující mistři světa - tým Ruska. Soupeři mu ve skupině B budou hráči
Detailní záběr na puk stojící v hokejové brance

Fandíte lednímu hokeji? Rádi sledujete ligové zápasy nebo jenom zápasy na nejvyšší úrovni?
Konečně přišel okamžik, na který se těšili všichni milovníci ledního hokeje – mistrovství světa. Je to v pořadí už 79. ročník soutěže. Letos máme to štěstí, že se koná v České republice. Ostrava přivítá MS v hokeji potřetí v historii. Poprvé to bylo v roce 1959, podruhé v roce 2004. Potřetí právě v letošním roce. Šampionát se bude odehrávat ve dvou městech České republiky. V Praze bude O2 aréna hostit skupinu A, kterou tvoří týmy Německa, Švédska, Rakouska, Lotyšska, České republiky, Švýcarska, Kanady a Francie. V ostravské ČEZ aréně se pak představí úřadující mistři světa - tým Ruska. Soupeři mu ve skupině B budou hráči Slovenska, USA, Slovinska, Běloruska, Finska, Dánska a Norska. Šampionát bude trvat od 1. do 17. května 2015. Vstupenky na utkání sice nejsou nejlevnější, ale fanoušci, kteří chtějí shlédnout zápasy na vlastní oči, jsou ochotni za ně zaplatit nemalé částky. Nevadí jim  urazit i několik set kilometrů, aby mohli vidět utkání živě. Kdo nemá to štěstí a nemůže duely vidět na živo, bude tyto dny trávit u televize nebo v hospůdkách, kde mají velkoplošné obrazovky a kde bude moci vše, co se děje kolem zápasů, okamžitě prodiskutovat s příznivci hokeje.
V pátek 1. května jsme sledovali první zápas České republiky s reprezentanty Švédska. Od roku 1991 Česko úvodní západ na mistrovství světa nikdy neprohrálo. Tentokrát ale naši hoši měli silného soupeře. A přestože se snažili ze všech sil a dali do zápasu veškeré své umění a bojovnost, poprvé úvodní duel prohráli. Přesto to byl krásný zápas, naši hráči podali skvělý výkon, byli pohybliví, akční a hráli opravdu dobře. Věřme, že budou takto bojovat i po celý zbytek šampionátu a získají pro naši republiku když ne přímo zlato, tak alespoň jednu z ostatních medailí. Držíme jim palce!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 15 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies