Monica Bellucci - sexy italská kráska

Monica Bellucci je italská herečka, která se výrazně prosadila v amerických velkofilmech. Je krásná a velmi žádaná. Neustále se okolo ní motají fotografové. S těmi má tato sexy herečka velmi dobré zkušenosti, nafotila totiž erotické kalendáře.

Italská herečka Monica Bellucci pózující ve spodním prádle

Studentka a také modelka

Známá herečka Monica Bellucci se narodila 30 září roku 1968 v malé vesničce Cita di Castello, kde strávila celé své dětství. O kariéru modelky či herečky nejprve příliš nestála. V 18-ti letech se přihlásila ke studiu práv. Na školné si však musela vydělat sama a největší příležitosti se díky její kráse naskýtaly v modelingu.

Jako modelka chodila na herecké kurzy

Po dvou letech studia dala přednost modelingu, přijala atraktivní smlouvu v Miláně a její hvězdná kariéra mohla začít. Velmi jí pomohlo navštěvování hereckých kurzů, díky kterým získala své první filmové role. Jednu dobu také účinkovala v reklamních spotech pro značku DOLCE&GABBANA.

Filmy – kde Monicu Bellucci uvidíte?

Nejprve účinkovala v ne moc úspěšných italských filmech VITA COI FIGLI, I MITICI, PALLA DI NEVE. Poté se přeorientovala na zahraniční produkci a její hvězda začala stoupat vzhůru. Krásnou brunetku Monicu Bellucci jste dále mohli vidět ve filmech DOBERMANN, L'APPARTEMENT, UNDER SUSPICION, MALENA, ASTERIX & OBELIX: Mise Kleopatra, IRREVERSIBLE, MATRIX RELOADED, MATRIX REVOLUTIONS, Ukřižování Ježíše Krista.

Erotické fotky

Sexy herečka a modelka Monica Bellucci ukázala své vnady. V roce 1998 se svlékla při focení do kalendáře magazínu Max. Pánové byli ale hladoví po dalších sexy fotkách neodolatelně svůdné jižanské sexbomby a dočkali se. Další kalendář se sexy fotkami vydala v roce 2002.

Rodina je více než kariéra

Možná nevíte, že Monica Bellucci je vášnivou kuřačkou cigaret. Manželovi Vincentovi tento fakt zřejmě příliš nevadí. Ve spokojeném manželství vychovávají dcerku Devu. Monica tvrdí, že rodina je pro ni důležitější, než její herecká kariéra, peníze nebo krása. Je to jedna z mála celebrit, co zůstala nohama na zemi.

Další sexy celebrity na Samuraji

Lucie Vondráčková

Victoria to rozjíždí!

Exotická kráska Amelia Vega

Kirsten Dunst – Spidermanova holka

Sexy Amy Winehouse – in a nebo out?

Sarah Jessica Parker - je libo Sex ve městě?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies