Monica Bellucci

Celým jménem - Monica Anna Maria Bellucci. Narodila se 30. 9. 1964 ve městě Cittá di Castello (Perugia, Itálie). Je úspěšná italská modelka a také excelentní herečka. Její krása je jedním slovem dechberoucí.

Monica Bellucci odhalující svoji ženskost

 

Monica studovala na škole University of Perugia a již při studiu se věnovala modelingu. Jakmile oslavila své 20. narozeniny, odstěhovala se do Milana. Přidala se tam k Elite Model Management. Její herecká kariéra začala italským dramatickým filmem Vita coi figli, ve kterém si zahrála roku 1990. V témže roce hrála i ve filmu Briganti, opět jen menší roli. Její první role byla Franceska, kterou jste mohli vidět ve filmu La Riffa.

 

Stěhovala se pak ještě do Paříže a další zastávkou byl New York. Právě v New Yorku měla svůj debut a to ve filmu Drákula (1992). Zahrála si tam s Gary Oldmanem, Winonou Ryder, Anthony Hopkinsem a Keanu Reevesem. Ve filmu The Heroes (1994) získala jednu z hlavních rolí a tou byla Deborah. V roce 1995 hrála ve filmu Joseph a o rok později ve filmu The Apartment. Její herecká kariéra začala pomalu, ale jistě, stoupat vzhůru. O tom již nebylo pochyb.

 

V roce 2000 si zahrála ve filmu Podezření (Under Suspicion) spolu s Gene Hackmanem a Morganem Freemanem. V tom samém roce získala i hlavní roli ve filmu Malena. Monica Belluci si zahrála i roli Kleopatry po boku Gérarda Depardieu a Christiana Claviera ve filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra. V roce 2003 hrála s Brucem Willisem ve filmu Slzy slunce. Možná si ji ale nejvíce pamatujete z filmu Matrix, kde se objevila v druhém i třetím díle jako Persephone.

 

Od roku 1999 byla vdaná za herce Vincenta Cassela, ale v roce 2013 se po 14 letech manželství bohužel rozvedli. Monica se k tomu vyjádřila krásným způsobem. Změnou na papíru se podle ní nic nemění. Prý jejich příběh pokračuje, i když museli zvolit jiný způsob.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies