Mokrý orgasmus - fakt nebo mýtus?

Jinak se mu také říká “Squirting”. Nejedná se o mýtus, lze ho dosáhnout. Jen to vyžaduje trochu cviku a času.

Ženská ejakulace

 

Co je to tedy ten squirting? Víte, jak probíhá? Musíte být jen trpěliví a neustále zlepšovat svou "prstovou" techniku. Bohužel vám ale nemůžeme zaručit, že se to opravdu povede. Partnerka se musí pořádně uvolnit, v čemž někdy vězí onen problém či překážka, která partnerce brání prožít nekontrolovatelný výbuch vášně. Ale za zkoušku nic nedáte. Hlavně to nevzdávejte po prvním neúspěšném pokusu.

 

Squirting - ženská ejakulace

 

Ženský ejakulát je produktem tzv. Skeneho žláz, které se nachází kolem močové trubice. Obsahuje kyselinu fosforečnou, fruktózu, sacharózu, kreatin a opravdu zanedbatelné množství moči. Je poměrně vzácný, neboť ho zažije pouze 30 % žen. Některé zažijí mokrý orgasmus jen, když jsou o samotě a masturbují.

 

Jiné jsou schopné vystříknout při orgasmu a těm ostatním se to povede nezávisle na vyvrcholení při pohlavním styku. Je to jedinečný zážitek nejen pro ženy, ale i pro muže je to nádherná podívaná. Tedy pro některé z vás. Najdou se i takoví, kterým to vadí a kvůli toho se svých partnerek i štítí. Asi se prostě neumí smířit s tím, že i ženy mohou ejakulovat.

 

Tekutinu, která ze ženy vystříkne, mnozí lidé mylně považují za moč. To ale není pravda. Ženský ejakulát je bez zápachu, nemá ani barvu ani chuť. Jen napoprvé se může stát, že se v něm objeví větší množství moči, ale to jen kvůli toho, že se ženské tělo poprvé takovýmto způsobem uvolní. Všechna “poprvé” jsou přece něčím výjimečná. Této čiré tekutiny může ženské tělo vyprodukovat od několika kapek po celou fontánku.

 

Zkuste s partnerkou zjistit, zda i ona náhodou nepatří mezi těch 30 % žen, které se touto zvláštností mohou pochlubit. Musíte ji dráždit v bodě G, který se bohužel v některých případech tak špatně hledá. Je několik centimetrů od poševního vchodu a na její přední straně. Možná vám pomohou i erotické pomůcky. I když tato tekutina nezapáchá, raději si připravte pár starších ručníků nebo se rovnou přesuňte do koupelny.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies