Módní zákony

Módní zákony by pro vás měly být stejně důležité jako každodenní přemýšlení nad tím, jakým vybavením zdokonalit svůj vůz. Žádnou ženu nezaujmete, když na rande dorazíte v obleku a teniskách.
Snímek zachycující muže opřeného o zeď, který přemýšlí

Tenisky k obleku

Neexistuje dostatečný důvod k tomu, abyste si obouvali tenisky k obleku. Pochopit to lze jen v případě, kdy opouštíte hořící dům a nic vhodnějšího jste na obutí nenašli.

Rukávy od saka

Rukávy od saka musí být dlouhé tak, že z nich při rozpažení koukají jeden až dva centimetry okrajů košile. Více se o zákonech obleků dozvíte zde.

Oblékejte se podle věku

Oblékejte se přiměřeně svému věku, ne podle velikosti košile. Tričko s pubertálními nápisy či lebkami vám na věku rozhodně neubere.

Výběr správné kravaty

Obchody nabízí záplava vzorů i barev a správná volba kravaty vyžaduje vkus, dobré oči, záměr a představivost. Pokud si tedy nejste svým výběrem jistí, požádejte o pomoc kolegu nebo stylistu.

Zmuchlané sako

Zmuchlat sako a hodit ho do tašky je velký hřích. Kvalitní oblečení si vyžaduje kvalitní péči, šetrné zacházení a pravidelné kartáčování.

Džíny jen na víkend

Co se týče džínů, tento typ oblečení je vhodný pro víkendové zábavy apod. Do zaměstnání se dají použít jen v případě, že jsou tmavé a zánovní nebo pokud pracujete na stavbě.

Košile musí ladit s oblekem

V tomto případě nejde ovšem o barvu, ale o formalitu. Hrubší látky a vzory jsou méně použitelné než jemné proužky. V žádném případě si nikdy neoblékejte košili s připnutým límečkem k dvouřadému obleku, dá se totiž použít jen ke sportovnímu saku. Košile se hodí k obleku i k džínám, tričko a oblek je však méně vhodná kombinace.

Křiklavé oděvy

Vyhněte se křiklavým módním trendům. Možná budete první týden módní ikonou, ale za několik týdnů se stanete terčem posměchu, neboť každý chvilkový žhavý trend se rychle okouká.

Časté čištění obleků

Své drahé obleky nedávejte příliš často do čistírny. Chemické čištění je totiž pro tkaninu náročné. Pokud máte oblek jen zmačkaný, stačí jej vyžehlit.

Barva k barvě sedá

Hnědé body patří k hnědému pásku, černé zase k černému. Ovšem jestli chodíte bez pásku, boty si raději vezměte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies