Mitsubishi Eclipse - (ne)známý sportovní vůz

Neagresivní oblé křivky, hladké tvary a velmi působivé celkové proporce – tak to je Mitsubishi Elipse. Tento exkluzivní sportovní vůz existuje ve dvou specifikacích: GS a GT.
Osobní automobil Mitsubishi Eclipse a jeho detailní přední pohled

Mitsubishi Eclipse a jeho design

Mitsubishi Eclipse se může pochlubit designem s nízkou přední částí s velkými průduchy a boční siluetou stoupající směrem k zádi vozu, která svou mohutností a vystouplými blatníky vytváří silný muskulativní dojem.

Jak se tvůrci vypořádali s interiérem

Sportovní trojramenný volant, sportovně designově řešené budíky, krátká řadící páka, která vystupuje z mohutného středového tunelu, sportovní kožená sedadla... Nejen to, ale také mnohé další detaily umocňují v interiéru Mitsubishi svému majiteli pocit, že řídí opravdu sportovní vůz. Stejně jako vnější tvary je i vnitřek Eclipsu uhlazen oblými křivkami, kruhovými výstupy ventilace nebo kruhovými ovladači na přístrojové desce.

Jízdní vlastnosti a dynamika

Mitsubishi Eclipse existuje ve dvou specifikacích, což jsou GS a GT. Varianta GS v sobě ukrývá zážehový čtyřválec 2,4 l o výkonu 165 koní (6000 ot./min.) a točivý moment 220 Nm, silnější GT dpod svou kapotou skrývá vidlicový šestiválec 3,8 l o výkonu 260 koní (5750 ot./min.) a točivém momentu 353 Nm. Obě specifikace se také liší použitou převodovkou. Specifikace GS obsahuje v základu pětistupňovou manuální převodovku. Dynamičtější verze GT využívá převodovku manuální šestistupňovou.

Mitsubishi Eclipse - pneumatiky

U varianty GS najdeme hliníková kola o velikosti 17 palců s pneumatikami 225/50R17, 18-ti palcová kola s pneumatikami 235/45R18 má specifikace GT.

Zvolte si svůj ideální vůz

Audi R8, další člen početné rodiny

Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

Maseti MC12

Citroen C3

BMW M6 Convertible

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies