Miss mokré tričko - holky ve sprše

Český národ si ve vymýšlení a udělování titulů krásy přímo libuje. Kromě oficiálních celorepublikových soutěží miss existuje řada vážných i méně vážných soutěží, ve kterých dívky představují svůj charakter a především své vnady.

Fotografie ženy ve žlutých plavkách

Dívky a Miss mokré tričko ke sportu patří

Bez ladných ženských křivek se pořádná sportovní akce neobejde. Stačí si zajít na utkání v boxu a minimálně se v ringu mihne spoře oděná ženština při přestávce mezi dvěma koly, aby tabulkou oznámila číslo toho dalšího. Rohovníky, kteří v rozích lapají po dechu a snaží se rozpoznat, která část těla je nebolí, to sice nezaujme, divák lačný sexu a krve je však nadšen.
Stejně jako při startech především těch nejprestižnějších motoristických disciplín se kromě kapotáže aut lesknou i rafinované oblečky hostesek, které stejně jako vozidla nekladou svou plochou téměř žádný odpor proudícímu vzduchu.

Soutěže Miss (mokré tričko) - zábava podle mužů

Ale proč na to chodit oklikou, že? Nejlepším způsobem, jak se pokochat ženskou krásou a navléci to na ušlechtilou soutěžní myšlenku, jsou rozmanité miss, královny krásy, nejsympatičtější miss, nejfotogeničtější miss a dalšími nej opředené a ověnčené ženy, dívky, slečny a paní.
Kromě toho se k tomu přidá vždycky nějaké to hlasování a důležitá je rovněž odborná porota, nejen u Miss mokré tričko. Ta je obvykle vydatně představována a sedí v ní minimálně jeden odborník na ženskou krásu, jeden sexuolog, jedna výrazná celebrita, jeden prominentní zástupce sponzora a většinou taky jeden člověk, o kterém se neví vůbec nic, ale všichni o něm mluví.

Holky ve sprše - Miss mokré tričko

Samotná soutěž Miss mokré tričko je ve většině případů vysoce prestižní a oceněné dívky získávájí hodnotné ceny. Tedy někdy jen příslib hodnotných cen, ale i to vypadá bombasticky. Oficiální soutěže Miss mokré tričko mají před jedinou disciplínou, kvůli které se celé divadlo koná, proménádou v plavkách, ještě pár zvážňujících přívěšků. Většinou se jedná o volnou disciplínu, ve které dívky předvádějí své dovednosti, přičemž mnozí z diváků vzpomínájí s láskou na vánoční školní besídky svých ratolestí.
Při soutěžích typu miss mokré tričko tyto přívažky odpadají a holky ve sprše jsou ušetřeny hlubokých filosofických úvah. O to více je pánové hltají pohledy, voda teče, hrudníky se dmou, drinky přibývají, zábava se uvolňuje a všichni se cítí být v epicentru dění. Kampak na nás s nějakými literárními cenami?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies