Miss Junior – více než soutěž krásy

Filosofie soutěže Miss Junior ČR je chvályhodná. Naučit mladé dívky zdravému životnímu stylu a pomoci jim najít vlastní krásu a kouzlo osobnosti. To vše bez drastických diet a podobných extrémů.

Fotografie vítězek soutěže Miss Junior

Miss Junior ČR

Miss Junior ČR zdaleka není jen soutěží krásy. Miss Junior ČR je značkou životního stylu dívek ve věku od 15 do 18 let. Úkolem této soutěže není jen vybrat tu nejkrásnější, ale také vytvořit obraz moderního zdravého životního stylu, kde nevyhrávají vychrtlé modelky, ale zdravě štíhlé a sebevědomé dívky se zájmem o sebevzdělávání a aktuální dění v životě.

Krásná znamená být i zdravá

Součástí soutěže je i preventivní lékařská prohlídka a sestavení zdravého stravovacího režimu zdarma. Miss Junior ČR, která se záhy stává idolem mladých, musí být ztělesněním myšlenky, že krásná znamená být i zdravá.

Šanci mají všechny

Slečny, které nemají štěstí a nedostanou se do finále, jsou automaticky zařazeny do databáze Klubu Miss Junior ČR a elektronicky informovány o novinkách v soutěži a zvány na nejrůznější akce, které jim mohu přinést druhou šanci ve světě modelingu.

Přípravy 8. ročníku soutěže Miss Junior ČR 2007 vrcholí!

Také letošní ročník Miss Junior ČR 2007 si klade za cíl naučit mladé slečny, jak uspět, jak na sobě zapracovat, v čem se zdokonalit, ale především, jak bez drastických a nesmyslných extrémů najít vlastní krásu a kouzlo osobnosti. Soutěž Miss Junior ČR nepodmiňuje přihlášení dívek ani výškou, ani tělesnými rozměry. Díky této filosofii se do soutěže dívky nebojí přihlásit ani rodiče. Jak říká generální ředitelka soutěže, Kateřina Hamrová, „Miss Junior ČR hledá osobnost, ne ramínko na šaty.”

Úspěchy finalistek Miss Junior ČR 2006

  • II. vicemiss Junior ČR 2006 a Miss Junior ČR 2006 ZDRAVÍ Andrea Zemánková se stala tváří Centra preventivní medicíny Prevence 2000, která s finalistkami spolupracuje po celou dobu soutěže.
  • I. vicemiss Junior ČR 2006 a Miss Junior ČR 2006 SYMPATIE Moniku Šarajovou si vybrala jako jednu z nových tváří modelingová agentura Unique One (která mj. zastupuje např. světovou modelku Petru Němcovou).

Kdo se může přihlásit do soutěže Miss Junior?

Uzávěrka pro přihlašování do soutěže Miss Junior ČR 2007 již proběhla, ale můžete se přihlásit do dalšího ročníku. Pravidla soutěže říkají, že se mohou přihlásit svobodné dívky ve věku 15 – 18 let, které mají českou státní příslušnost, zašlou přihlášku a případný souhlas zákonného zástupce.

Harmonogram soutěže Miss Junior Česká republika 2007

16. června 2007

Nominační večer – výběr finalistek soutěže - Praha

2. polovina srpna 2007

Soustředění finalistek

20. září 2007

Finálový galavečer – Praha (uvádí Marek Vašut)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies