Miss Internet 2007 - virtuální krása

Kateřina Hamrová, která je v čele soutěže Miss Internet 2007, má jasnou představu o vítězce. Hledá se inteligentní a podnikavá dívka či žena. Virtuální porota třeba zvolí právě Vaši favoritku. Soutěž plná převratných novinek a krásných dívek!

Logo lákající na Miss Internet

Miss Internet a ročník plný změn

Letošní ročník Miss Internet je plný novinek. Kateřina Hamrová, ředitelka soutěže, přichystala hned několik převratných změn.

"Do soutěže se může přihlásit každá dívka či žena bez omezení věku! Dokonce i rozvedená, která se opět stala slečnou nebo má třeba i děti", říká Kateřina Hamrová. "Konec všem soutěžím s vymodelovanými neduživkami. Chci ukázat Miss Internet jako inteligentní ženu s přehledem nejen počítačovým. Žádná degradující promenáda v plavkách! Ale to, co máte v hlavě, milé dámy, a zda-li je to především všech pět pohromadě! Nehledáme prázdnou okrasu večírků, ale podnikavou dívku, která nenechá nic náhodě!"

Přihlásit se můžete až do 18. října! Neváhejte a splňte si sen!

Miss Internet vám může změnit život

Která z dívek má šanci stát se tou nejkrásnější? Jaká má být Miss Internet 2007? Svá a odvážná. Dívka nebo žena, která chce změnit svůj život a nebojí se udělat první krok – poslat svou přihlášku spolu se třemi fotografiemi.

Soutěž Miss Internet bez zbytečných omezení

Soutěž o nejkrásnější dívku internetu je pro všechny dívky, slečny a ženy – uživatelky internetu starší 15-ti let s trvalým pobytem v ČR. Nevadí nám smlouva s modelingovými agenturami, rodinné závazky nebo třeba sexuální orientace.

Miss Internet se může stát dívka či žena bez ohledu na věk, stav či počet dětí. Není důležité vzdělání a povolání, můžete být studentkou, kadeřnicí nebo pracovat v kanceláři. Stačí mít chuť soutěžit, vyzkoušet něco nového, mít touhu vyhrát a stát se Miss Internet pro letošní ročník.

Nic nepromeškejte - časový harmonogram MISS INTERNET 2007

čtvrtek 18. října 2007 - uzavření přihlášek

pátek 19. října - VIP mediální a odborná porota vybere finalistky

sobota 20. října - pozvání finalistek do Prahy

pondělí 22. října - začátek soustředění v Blansku

sobota 27. října - mega on-line finále Miss Internet 2007 a vyhlášení vítězek

Virtuální porota Miss Internet 2007

Výběr finalistek Miss Internet 2007 bude v rukou virtuální poroty. Ta k dnešnímu dni slibuje mediálně známé tváře.

Účast ve virtuální porotě přislíbili

  • herečka a moderátorka Jitka Asterová
  • moderátor a šoumen Luboš Xaver Veselý
  • fotograf Jakub Ludvík
  • moderátor, muzikálový herec a zpěvák (a samozřejmě skvělý kuchař) Ivan Vodochodský
  • ex(ne)VyVolená Wendy
  • nejmladší Čech, co přeplaval kanál La Manche - Filip Pytel


Nezbývá, než se těšit na finálový večer, který bude vyvrcholením celé soutěže Miss Internet 2007. Moderátorem bude Jirka Pomeje, který byl jasným favoritem. O novinkách, dění okolo soutěže Miss Internet vás budeme pravidelně informovat.

Určitě se máme na co těšit, o krásné dívky nebude nouze. A díky nepříliš omezujícím podmínkám, bude výběr opravdu pestrý. Zajímá vás, která dívka se stane letošní internetovou královnou? Nezbývá než sledovat stránky www.miss-internet.cz a vybrat si svou favoritku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies