Mischa Barton - kráska z OC

Mladá, nadějná a sexy… přesně taková je hvězda seriálu The O.C. California. Přečtete si o životě, slávě, prudkém pádu a erotických fotkách Mischy Barton.

Americká herečka Misha Barton na své propagační fotografii

Nadějná herečka Mischa Barton

Mischa Barton (celým jménem Mischa Anne Barton), se narodila 24.1.1986 v Londýně. Od svých čtyř let žije v srdci New Yorku, na Manhattanu. Odmalička se Mischa chtěla stát herečkou. Vystudovala společně se Scarlett Johansson a Christinou Ricci Manhattan´s Proffesional Children´s School.

Herecká kariéra Mischy Barton

Herecká kariéra Mischy začala v Newyorském divadle, kde si zahrála hned hlavní roli ve hře Tonyho Kushnera.Tehdy bylo Mische 9 let. Na New York Shakespeare Festival se představila v hrách Where the Truth Lies a One Flea Spare. V roce 1996 se poprvé objevila v televizi, v seriálu Všecky moje děti (All my children) ztvárnila postavu Lilly. Poté následovaly menší i větší role v několika filmech (Šestý smysl, Notting Hill, Paranoia, Prsten věčného světla, Divoká jízda, Andělé a panny, Holky z naší školky, Tajemství prstenu a další).

Nejvíce se ovšem Mischa proslavila rolí Marissy Cooper v seriálu The O.C. California, který nastartoval její hereckou kariéru na plné obrátky. V současné době získala tato sexy herečka nabídku od herce a producenta Ashtona Kutchera zahrát si roli závislé supermodelky v novém americkém seriálu The Beautiful Life.

Nejen úspěšná herečka, ale také modelka

Krom herectví, se Mischa občasně věnuje i modelingu. A proč by také ne, postavu a obličej na to rozhodně má. V 9-ti letech začala dělat modelku pro Calvina Kleina v agentuře Ford Modeling. Mischa se také stala tváří kosmetické značky Neutrogena.

Sexy fotky pro FHM a Maxim

Tato sexy herečka nafotila lehce erotické fotky pro pánský magazín FHM a také Maxim. V časopise FHM Mischa na lehce erotických snímcích ukazuje ve svůdné podprsence své  přednosti. V časopise Maxim jsme mohli shlédnout Mischu v sexy spodním prádle.

Sexy fotografie Mischy Barton, které nafotila pro Maxim a FHM, můžete shlédnout v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Nejen na vrcholu slávy, ale také na samém dnu!

Jak to tak v showbussinesu bývá, po velkém úspěchu, následuje velký pád. Mischa se rozhodla jít po stopách slavné „pařmenky" Paris Hilton a její bývalé kamarádky Britney Spears. Misha začala vymetat večírky ve velkém, navíc samozřejmě v požívání alkoholu neznala svoji míru. V médiích se i spekulovalo o hereččině pozitivním vztahu ke drogám. Díky depresím a také více než velkému množství alkoholu, se nakonec Mischa ocitla v psychiatrické léčebně. Léčba byla úspěšná a Mischa se opět postavila na vlastní nohy. Snad jí to vydrží...

Ze soukromí Mischy Barton

O soukromí Mischy se krom její alkoholové a drogové minulosti příliš mnoho neví. Posledním mužem, kterého jsme prozatím mohli po jejím boku vidět, byl kytariska Tylor Loken. S tím se ale už rozešla. Takže, pánové máte šanci!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies